Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Warner Brothers je ugrabio franshizu od umiruceg Midway-a, i evo za nedelju dana ce [skoro sigurno] biti najavljen dugo ocekivani reboot MK-a. Evo prve najave, odlicni live action trejler!!!!

[YOUTUBE]9_MqZn7E-mk[/YOUTUBE]

Znaci WOW! Prejako!

Mislis da ce uspeti da naprave onu genijalnost starijih MK-ova? :) Koliko rade na igri... Capcom ko zna koliko je pravio SF IV, ne moze to preko noci..

Midway tim [sada su u WB-u] je "nedavno" napravio MK vs DCU koji je sasvim solidno prosao na trzistu, i sada rade na reboot-u. Imali su sasvim dovoljno vremena da naprave novu igru, a do izlaska mk9 im je ostalo jos ~6 meseci. Tamam za marketing.

Postoji i sansa da ovo uopste nije vezano za igru, i da je ovo u stvari snimak iz novog MK filma. Videcemo.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Stvarno odličan, kakva će biti igra videćemo. Mada je jako nekorektno što Reptile-a posle svih ovih godina objašnjavaju na ovaj način (bio je samo humanoidni gušter a ne čovek sa retkim genetskim poremećajem). Nekorektno prema ljudima koji žive sa tom bolešću. Ja bih ih tužio zbog toga.

Jax mi je omiljeni lik u MK, možda čak i omiljeni borac.

Nikad nisam voleo da igram sa Jax-om, ali Michael Jai White je odlican izbor za tu ulogu [glumeo je Spawn-a u 1997. filmu].

Jel ovo najava za film ili igru? Vise mi lici da je ovo reboot filmskog serijala... Jedino sto mi se ne svidja je sto likovi nisu bas verni onima iz igre...

Film je najavljen za 2013. mada osim toga nije bilo nikakvih informacija.

Koliko se secam, Ed Boon je rekao da cemo uskoro videti kako izgleda nova igra (nadam se da je mislio na E3).

Sve bi dao za novi (dobar) MK koji nema veze sa ovim prethodnim glupostima. Prva 3 su mi pri vrhu all-time liste omiljenih igara...

Poslednja izmena:
Jel ovo neko sprdanje sa MK igrama, filmovima ?
Reptile, Baraka, Sub zero ljudi ?! WTF ?
O boze yebem ti taj retardirani holivud!
Pazi ovaj trailer bi bio odlican za neki film koji nema veze sa MK.
Ovo je smesno!!
Meni prvi MK film uopste nije los, cak mozda i najbolji koji je nastao na osnovu igre.

Ovo je definitivno trailer za film.
Izgleda odlicno ali iskreno bolji je onaj stari originalni MK.
Pokusavaju da urade isto sto i sa Betmenom, pokusavaju da od MK naprave "ozbiljan film' i komercijalan holivudski hit sto se meni bas i ne svidja ........
Iskreno bolji mi je onaj stari fazon kad je "more fantasy" i vise onako strip-fazon.

Hvalim te Boze!! Ogroman sam fan svega sto ima veze s MK-om! Kao sto mi i avatar kaze.. Nego, sta je s Barakom?? On je totalan fail..

Išao je u Warner Brothers, ako je suditi po teksu na twitter-u.

Pa jedino kod WB-a i mogu da odu, otkupili su sva prava za MK od Midway-a.

Jedan je Rejden, i njega može da glumi samo Kristofer Lambert. MKI odličan film.

Pregledao sam čitav trejler, ali ovo nije trejler. :D Moja pretpostavka bi bila da su ovo cinema "tizeri" za igricu.
Čini mi se da su prvo prikazali orginalnog Džonija Kejdža, pa su ga posle zamenili sa "sadašnjim".

Nisam voljan da "učestvujem" u ovim rebirthovima i slično. Betmen? Betmen filmovi počinju od Majkla Kitona i "završavaju" se sa Klunijem. Ovo "dizanje iz mrtvih" StarWars-a, StarTrek-a, Betmena, MK... Nisam toliko star, ali lično ne volim.

Spiderman dobro prolazi zato što je "moderan", snima se danas i "poštuje" ljubitelje orginalnog stripa.

Što se tiče MK istorije, prvi MK film je bio fenomenalan. Na drugom su trebali malo da spuste loptu sa nekim efektima, ali dobro. Posle toga sve je bilo pravo na VHS.

Poslednja izmena:
Prvi MK film je mogao da bude dobar ali je na momente toliko katastofalan da sam se smorio i kad sam ga gledao kao klinja.
Ovo izgleda odlcino i nadam se da ce gluma biti na nivou. Muzika je bezveze doduse ...

Betmen je poceo i zavrsio se sa prvim delom Betmena a reboot je dokaz da se i od poluozbiljnog filma moze napraviti nesto maestralno. Nesto slicno je Rob Zombie uradio sa Halloween (najtoplije preporucujem!). Isto vazi i za novi StarTrek! Vrhunsko osvezavanje dobre ideje.

Prvi MK film je mogao da bude dobar ali je na momente toliko katastofalan da sam se smorio i kad sam ga gledao kao klinja.
Ovo izgleda odlcino i nadam se da ce gluma biti na nivou. Muzika je bezveze doduse ...

Betmen je poceo i zavrsio se sa prvim delom Betmena a reboot je dokaz da se i od poluozbiljnog filma moze napraviti nesto maestralno. Nesto slicno je Rob Zombie uradio sa Halloween (najtoplije preporucujem!). Isto vazi i za novi StarTrek! Vrhunsko osvezavanje dobre ideje.

:zgran: Prosto... Bilo šta da napišem je suvišno. :zgran:

Sviđa mi se, nema potrebe da se 100% prati originalna priča iz igre.

Ovo je vest koja me obradovala, jer sam veliki obozavalac mk serijala.Nadam se da ce uloziti malo vise sredstava u samu izradu igrice, da ne bi prosla neslavno kao predhodni delovi koji su izlazili u 3D.

Pa pre 2 meseca je najavljen reboot MK filma tako da ovde nema dileme dal se radi o filmu ili igrici. Podrzhavam "realnije" okruzhenje ali onda pada Netherealm u vodu i sta se desava sa Shao Kahan-om i ostalima? Mozda samo planiraju odrade remake bez nastavaka i uvodjenjem sci-fi price....ali onda mi ovo postaje koliko dobar tolko i los film jer ce biti neka obicna tabacina....fight club anyone?

@sirNemanjapro

O cemu ti pricas :D Remake Betmena je nesto najbolje sto je moglo da se desi franshizi....od loshe glume, smeshnih kostima i polu komedija price, pretvorili su film u mracnu i ozbiljnu atmosferu sto je retkost jer svi oce prilagode film klincima do 12 godina i da im njihovi super heroji budu tralalala.

Star Wars nije dignut iz mrtvih vec su samo napravili filmove od prve 3 knjige to jest zaokruzili pricu. To sto filmovi nisu bog zna sta, to je druga stvar.

Star Trek je isto odlican film, pogotovu za osobe kao ja koji sam vishe bio zadivljen SW univerzumom jer mi nekako ST uvek bio gay :) Ali eto novog filma, odlicne akcije i avanture i meni se dopada.

Spiderman prvi film ajde da kazemo da je dobar jer dosad stvarno nisu mogli da naprave veran film o njemu bez ovako dobrih efekata. Ali zato nastavci bulja, limunada i tralala za malu decu kao sto sam spomenuo na pocetku posta.

Prvi MK film sada kada ga gledam jeste pomalo smesan ali idalje gledljiv a da ne pricam kada se pojavio, pa to je bre bio mega hit po celom svetu. A MK2 film je uspeo sve to da u*ere i nekako mi je ne jasno kako moze nastavak da ima 3 puta losu glumu i 10 puta losije efekte a tehnologija napreduje???

Jedna pesmica.. Cisto da ozivimo MK :p
[YOUTUBE]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/swJd6BiQEnc&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/swJd6BiQEnc&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno