Šta je novo?

MorrowinD

Ilrathil

Čuven
Učlanjen(a)
29.05.2002
Poena
604
E jel neko ima..... igra je po meni najbolji FRP ikada, samo da pomenem par stvari:

Ime: Morrowind
Zanr: FRP
preko 3000 NPCova, preko 1000 questova, pricha POTPUNO nelinearna znachi niste obavezni ni na shta... kazu preko 500 sati igranja i da je svet non finished znachi mozete da igrate beskonachno svetovi su OGROMNI i tako to..... i to su razlozi zashto hocu da se ubijem jel mi SECKA

imam

PII Celeron 850 Mhz
128 Mb RAMA
GeForce 2 MX 32

jel neko ima predlog shta bi trebao prvo da upgradeujem

Ilrathil je napisao(la):
E jel neko ima..... igra je po meni najbolji FRP ikada, samo da pomenem par stvari:

imam

PII Celeron 850 Mhz
128 Mb RAMA
GeForce 2 MX 32

CPU, memoriju i graficku :D
Samo obrnutim redosledom od ovog koji sam ja naveo

Ilrathil je napisao(la):

Ime: Morrowind
Zanr: FRP
preko 3000 NPCova, preko 1000 questova, pricha POTPUNO nelinearna znachi niste obavezni ni na shta... kazu preko 500 sati igranja i da je svet non finished znachi mozete da igrate beskonachno svetovi su OGROMNI i tako to..... i to su razlozi zashto hocu da se ubijem jel mi SECKA

imam

PII Celeron 850 Mhz
128 Mb RAMA
GeForce 2 MX 32

Pa, ako ti je ovo ikakva uteha nisi jedini:D . pogledaj malo po netu i videces da je ta igra toliko hardverski zahtevna da je ni masina tipa 2GHz i Gf4 (ne MX) ne mogu pokrenuti kako treba. Stos je izgleda u tome sto se renderuju i objekti koji se nevide. Rezultat ti je poznat:p

i'm so happy :D :D :D radi mi bez seckanja samo sam ugradeovao RAM na 256 i sada radi bez ikakvog seckanja dodushe nije onakva grafika ali koga josh to zanima sve dok ima puno questova NPCova i velikog ( non-ended ) sveta :D :D :D

Ilrathil je napisao(la):
i'm so happy :D :D :D radi mi bez seckanja samo sam ugradeovao RAM na 256 i sada radi bez ikakvog seckanja dodushe nije onakva grafika ali koga josh to zanima sve dok ima puno questova NPCova i velikog ( non-ended ) sveta :D :D :D

:D Zato sam ja samo zbog ove igre pre neki dan puk'o 180 eura za GF3.
A to mi je bilo u planu tek za nekoliko meseci (D)

Zna da štucne i na Athlonu XP 2200+ i GF4Ti4200, u 1024 reyoluciji... veruj mi!

M&M 8

jer to lici na M&M 8 ili ne?

Bogami, ako instalirate *na GF4ti, ili GF3Ti karticama*, det. 29.42, igra ne secka uopste! Neverovatno! Sa 28.32 secka a sa 29.42 NE!

ja ej uzeo juce, ali brate, mnogo je zahtevna, ne znam kakvu ce prodju ovde imati kod nas, ai nije da ce nesto ovi iz Bethesda da se opare ovde, heheheeh!

Nazad
Vrh Dno