Šta je novo?

Morrowind & Soultrap??

alokiN

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
Matična ploča
ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
RAM
Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
GPU
Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT
PSU
Seasonic Vertex GX1000
Kućište
Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
Monitor
Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
Miš & tastatura
Logi MX Master 3s & MX Keys
Laptop
Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
Mobilni telefon
Xaomi Mi11i
Pametni uređaji
Xaomi watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako Soultrap-ovati dusu u neki Soul Gem i ima li veze cija je dusa unutra??

Imas skrollove i magije koje obeleze duzu za trap pa kad bice ubijes dusa se preseli u kamen. Sto je bice u kamenu veci level to bolje osobine moze da ima item u koji kamen ugradis.

Znaci, prvo zacaram stvorenje magijom-skrolom, potom ga ubijem i dusa sama predje u bilo koji od gemova u inventaru, ili mogu i da biram u koji gem ce dusa otici??

Pozdrav;)

Soultrap ce dusu baciti u najmanji moguci kamen gde moze da stane.

Jel zna neko u koji da zarobim Golden Sainta i gde naci doticni kamen?

Golden Saint

Golden Saint moze da se zarobi u veliki zuti GEM ili Ako igrash za Imperiale shto u svakom slucaju morash da radish nacicesh Azzura soul GEM ( Azura Coast Region ) taj GEM se ne trosi tako da je mnogo koristan

O te gemove mozesh da stavish i Storm Aronath-a i josh jednu zivuljku koje se ne secam ..... kao i lord Vivic-a i ostalu bagru koju ne bi trebalo da ubijesh

Grand Soul gem

Golden sainta mozes da zarobis samo u grand soul gem [ zuti, okrugli] ima ih dosta na zapadnoj obali po pecinama blizu Gnar Morka i Khula.
Takodje za dobijanje konstant effect kod enchantovanja mozes da zarobis i asscendent sleepera u onim kockastim utvrdjenjima[ onaj zdepasti sa pipcima na licu]

Summon-ovo sam iz skroll-a Golden Saint-a zacarao ga,ubio, i transakcija duse u Grand Soul Gem je prosla bez problema!!

Sada imam gem koji vredi 80000 a malo pre je vredeo 200!!

Hvala na savetima!! :)

imam Grand Soul Gem, 12kom, napravio sam i Belt i Deadric Dagger sa Trap Sould magijom ali nikako da uhvatim golden sainta u kamen?!

napravio sam i Ring da mi samonuje Golden Sainta ali nikako nece da ga ubaci... sa svima normalno radi

Blizu ne znam tacno kog grada nalazi se lik koji trazi da ga ubijete, kad to uradite ( mnogo je ******* lik) dobicete umbra sword koji ima mogucnost trap soula, mada je i sam mac mnogo mocan... ja sam sa njim presao celu igru i bolji nisam nasao... nego, ja ne nadjoh nikog ko hoce da kupi soul gemove, a i trula je fora sto mnogi trgovci u vrh glave imaju 1000-3000 kinte...

Miroslav je napisao(la):
imam Grand Soul Gem, 12kom, napravio sam i Belt i Deadric Dagger sa Trap Sould magijom ali nikako da uhvatim golden sainta u kamen?!

napravio sam i Ring da mi samonuje Golden Sainta ali nikako nece da ga ubaci... sa svima normalno radi

1. Summon Golden Saint
2. Cast Soul Trap na Golden Saint-a
3.Ubi Golden Saint-a
4.Dusa prelazi u grand soul gem uz poruku o uspesnom prelasku!

Po ovom receptu sam uspeo da dobijem jedan fini gem!! :D

meni nece a radi ta fora sa samonovanjem! mozda je do verzije, imam tribunal patch

nego, nasao sam 2 sainta i zarobio sam ih, od jednog sam napravio Ring of Flying, stavio sam levitaciju od 0-15 poena, constant efekat!!! sada sam leteci lopov :D po ceni od 83.000 septima!!!

sto se samog Soul Trapa tice, ja sam natakario na Deadric Dagger sould trap - cast on strike, 1ft, duration 1 second
tako kad ubijes nekog on odmah prelazi u gem, a vrlo je jeftino za enchantovanje

sto se love tice, evo tri dobra tradera.
1. Caldera - Creeper, u B*** nesto manor se zove kuca, ima 5000 septima, daje punu cenu za skoro sve
2. Vivec - ima neka riba prodaje marksman naoruzanja, u foreign quarteru, srednji nivo, kod one rupe izmedju dva sprata
7000 septima
3. Balmora, neka alhemicarka, blizu Morag Tong guilda. Ima 3000 septima

fora sa trgovcima je sto jednom dnevno dobijaju novu turu novca pa morate svakog posetiti jednom dnevno.

Koristiti Mages Guild za putovanje izmedju vecih gradova.
ili Boots of speed u kombinaciji sa Levitate spelom

Cast when used

Da fora sa cast when used itemima je da ih moras ne samo staviti na sebe iz inventara nego i opremiti iz magic inventoria gde su ti magije i skrolovi. Treba da ti onda stoji slika itema tamo gde magija [donji levi deo ekrana druga ikona] onda stisnes 'R' za ready magic [default] i bacis magiju.
Nego bre zna li neko nesto o Sotha Silu i trecem ritualu?

Nazad
Vrh Dno