Šta je novo?

Morovind POMOĆ

Vanja

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
304
Zapeo sam na 3 mesta!
1.Treba da odem u pećinu Incarnate uz pomoć zvezde Azura, koja se pojavljuje na nebu u zoru i suton ALI JA BAŠ NIŠTA NEVIDIM!GDE JE TO! :mad:
2.U gradu Boromiru u medjik gulidu(neznam engleski) dobio sam zadatak da prekinem besplatno treniranje odredjene osobe kojoj sam još na početku igre u neznanju oduzeo život .Od mene se zahteva da sa njom popričam a ona je pokojna.Šta sad! :wall:
3.Azura mi je dala zadatak da očistim od neprijtelja ostrvo u blizini mesta Dagon Fel KOJE JE TO OSTRVO! :crash:

Tacnije "Niste normalni"... :D
Idi na poslednju stranu, ali predlazem da polako procitas ceo thrad.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=78170&highlight=niste+normalni

Inace, super si dogurao ako kazes da ne znas engleski.

Odgovori:
1. Treba da odes do ulaza u pecinu, koji je zatvoren ogromnim polukruznim vratima koja se otvaraju u jutro i suton (negde oko 7 A.M. i 7 P.M.), ako ne znas koliko je sati, klikni na REST (T po default-u). Tada ces videti koje je vreme i naciljaj restovanje do pomenutog termina. Tada se vrata otvaraju i ti mirno usetaj.
2. Ne znam za grad Boromir, pretpostavljam da mislis na Balmoru. Inace, napravio si problem ubijanjem lika (ipak, nebitno za glavnu pricu). Potrazi negde sifre za spawnovanje likova (gde ces koriscenjem TES Construction seta znati tacan naziv lika kojeg zelis da "stvoris"), to jedino moze pomoci.
3. Ostrvo ces naci pomocu mapa.

Imam odštampanu mapu ali nigde nema pećine incarnate GDE JE!

Imam onu mapu sa svim lokacijama instaliranu ali ne vidim tu pecinu,pogledaj da nisi pogresio u prepisivanju,treba mi tacan naziv,pa cu da nadjem ovde...

Pecine nema na mapama. Zapravo, koliko me secanje sluzi, nije u pitanju klasicna pecina. Uglavnom, idi u Ebonheart, na pristanistu imas brodic ispred kojeg stoji jedna dama. Obrati joj se i pricajte o pecanju (GO FISHING). Ako si sve do tada odradio kako treba, imaces prilikom razgovora sa njom opciju TRAVEL, a kao jedina lokacija bice bas to ostrvo koje ti je potrebno (gde se i nalazi pecina koja se otvara samo kada je AZURA'S STAR u zenitu). Dalje necu da otkrivam, tu negde postaje zanimljivo (sto se osnovne price tice).

Mapu sam upload-ovao na ovoj adresi:
http://rapidshare.de/files/10241921/TES_Mapa.rar.html (malo > 2MB)

1. Pećina se zove "Shrine Of Azura" i najistočnija je lokacija u celoj igri. Agilni je dao dobro uputstvo u vezi odlaska tamo.
2. Ma pusti ga, ima mnogo drugih misija u Mage gildi pomoću kojih možeš doći do vrha. Ja sam, recimo, u istoj toj gildi imao zadatak da nađem špijuna. Ali to me žešće smorilo i na kraju sam krenuo sa misijama za nekog drugog boss-a u toj gildi.
3. Ako mislimo na isto to je ona "wise woman" iz Ahemmusa plemena. Ostrvo se nalazi, bezmalo, tačno severno od sela. Ono što treba očistiti je hram "Ald Deadroth".

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno