Šta je novo?

Morao sam ovo da podelim sa drustvom

GARANCIJA KVALITETA!!!

Ako za godinu dana ne ostvarite profit, YOUR CASH COW će otkupiti ono što ste dotad uradili za 125$ (5$ više od onog što ste uložili) i tako vam garantuju profit.
vogel.gif
roflmao.gif
roflmao.gif
tu lezi tajna uspeha ove koNpanije:D

Poslednja izmena:
Neko bas ima para i vremena za bacanje kad radi ovakve web prezentacije...ili sta vec

Meni je uvek smešno to kad neko hoće nešto da proda pomoću sajta koji izgleda kao da ga je neko nogama pravio.

S druge strane, mislim da je i tzv. web design generalno otišao u tri lepe. OK je ako neko drži luksuznu draguljarnicu ili fensi restoran da tu nešto svira i šljašti, ali u opštem slučaju sajt treba kratko, jasno i bez suvišnih elemenata da prenese poruku. Dok danas svi trpaju svašta, google mape, video, čuda... Ko hoće da gleda video upali DVD ili ode na YouTube, kad hoće nešto da kupi nije mu do gledanja videa.

Pravićemo mi Jakoba Nilsena od blata, samo ga nigde neće biti!

Meni je uvek smešno to kad neko hoće nešto da proda pomoću sajta koji izgleda kao da ga je neko nogama pravio.

Pa... da ga je radio nogama ne bi bio ovako jadan :D Ukoliko je vlasnik medju nama, toplo mu preporucujem da batali web dizajn do kraja zivota i da ulozi deo te silne kinte koju je zaradio :D u nekog iskusnijeg web dizajnera :)

Ma OK su ljudi. Radim sa njima.
Postuju garanciju, daju na odlozeno...
Mozda Snejk moze vise da ih nahvali od mene :) :)

! Lucase kralju !!! :d :d (inace prodao je pokvarenog mx500, da ga ne cimate bzvz :p )

A evo i primera kako pokušaj vrlo profesionalnog pristupa može da dovede do ćorsokaka. Upravo mi se žali jedan klijent da je nezadovoljan rejtingom svog sajta na pretraživačima. To je klijent koji vrlo profesionalno pristupa stvarima, za svaki element sajta je angažovao profesionalce. Međutim... Za raznorazne agreemente je angažovao jednu firmu koja takve dokumente prodaje za pare. Prodali su mu "terms of use" koji - pazite ovo! - zabranjuje da iko igde stavi link do njegovog sajta. Pa kako da bude dobro rangiran kad je pod pretnjom tužbe sudu svima zabranio da bilo gde objave link? Čovek nije kriv, on je angažovao pravne profesionalce, platio im, a oni su mu prodali besmislicu.

Nazad
Vrh Dno