Šta je novo?

Moorhuhn 2 highscore (KOKOSKE)

Maric je napisao(la):
Sve ove fore su bile mnogo ranije pisane ovde, ali nije lose obnoviti gradivo s vremena na vreme ;). Treba pomenuti i razbijanje prozora na kuci levo od zvonika (donosi nesto bodova), skidanje grana sa levog i desnog drveta a zatim pucanje u njih (padne po kokoska sa drveta ali nisam primetio da donosi bodove)

Ono sto je mene oduvek mucilo je kako upucati kokosku koja se stalno sakriva iza drveta (cekanje na WE se ne racuna kao resenje ,) )

Znaci ovako: pucas u bilo koje drvo, da otpadne lisce, pogodis 10 listova, pa 5x pauka i na kraju ono sr****e sto je sakriveno u travi desno od strasila. Ako sve odradis kako treba, roknes koku iza drveta i dobijes 250. Ja mislim da se ne isplati, oduzme previse vremenacheers

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

FNM je napisao(la):
U bre Aco, samo te je malko ukakilo :) Barem po ostalim rezultatima ,) , no ipak, cast je cast! Ziveli (D)

I corava koka, ubode neko zrno. :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

FNM je napisao(la):
U bre Aco, samo te je malko ukakilo :) Barem po ostalim rezultatima ,) , no ipak, cast je cast! Ziveli (D)

Pogledaj malko bolje obojca se vrtimo tu negde oko 34XX da bi se postiglo 48XX treba da ti se sve potrefi ali stvarno sve, znaci avioni koke da ih ima nikad vise ti da pucas ko u CS-u :D ma sve objasnicu Vam i cika Aci donu za koji dan kako se ide na 4k, ****** dosadio 3dmark :D.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Aca je napisao(la):
Umesto Milos, trebao si da se zoves Toma (neverni). :D:D Evo ti screen shot. :)

Ma verujem ti ja nego reko davno je to bilo, a znas kako stariji ljudi zaboravljaju :D, pa reko mozda nije bilo 3829 nego 3823 i onda bi ja bio prvi :D.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Misko je napisao(la):
Pogledaj malko bolje obojca se vrtimo tu negde oko 34XX da bi se postiglo 48XX treba da ti se sve potrefi ali stvarno sve, znaci avioni koke da ih ima nikad vise ti da pucas ko u CS-u :D ma sve objasnicu Vam i cika Aci donu za koji dan kako se ide na 4k, ****** dosadio 3dmark :D.

Pohvalno, a mogu da ti kazem da jedva cekam. Poceo sam i ja oko 34xx ali vise ne :( Ma ima dana :) Bice i :rocket:

Misko je napisao(la):
****** dosadio 3dmark :D.

Da, tesko je do 14K, a tek preko toga, uh. :beat:

Misko je napisao(la):

Znam da je sada izasao novi 3dmark, ali sta bi od objasnjenja? :)

Nazad
Vrh Dno