Šta je novo?

Moonshot novčići

Ne brinem, i ja sam prodao juce jedan mali deo da sutra trgujem SD tokene. Da sam cekao danas prodao bih manje, ali u kriptu se nikad ne zna.

Evo ja sad prodadoh par milijardi. Ipak sam odradio na palacinkarnici, jer mi je tamo za isti iznos Feg-a bio zagarantovani iznos USDT veci za par dolara, nego na Feg-exu. Otprilike sam počeo da prodajem po par miljardi na ..55, pa ..66 i sada na ..76. Ako raste, a hoce sigurno, drzacu isti tempo.
Ne brinem, i ja sam prodao juce jedan mali deo da sutra trgujem SD tokene. Da sam cekao danas prodao bih manje, ali u kriptu se nikad ne zna.
A šta je fora sa SD, nisam u materiji do kraja? Video sam onaj demo, ali ne znam celu priču.

• Like
Reagovanja: S22
Evo ja sad prodadoh par milijardi. Ipak sam odradio na palacinkarnici, jer mi je tamo za isti iznos Feg-a bio zagarantovani iznos USDT veci za par dolara, nego na Feg-exu. Otprilike sam počeo da prodajem po par miljardi na ..55, pa ..66 i sada na ..76. Ako raste, a hoce sigurno, drzacu isti tempo.

A šta je fora sa SD, nisam u materiji do kraja? Video sam onaj demo, ali ne znam celu priču.
Ni ja ne koristim uvek FEGex, ako kupujem prodajem manje od 0.2 BNB onda gledam gde mi je povoljnije PCS ili FEGex ali ako kupujem za vise onda FEGex jer ima onaj gasrebate a to je da ti platis fee ali ti se on vraca nazad u valet, pa cak i vise nego je fee kostao.

SD to ti je sad nesto revolucionarno u DEFI, ceo contract, liquidity i sve ti je zakljucano u samom tokenu, Kad se jednom uradi deplojer i napravi SD token developeri ne mogu nista vise da menjaju, nema rug pulla, i scamma. Ima taj aset baking (baseline) tj token nikad ne moze da padne na 0, tj tvoj ulozen novac jer ti mozes ako se to desi da odes na aset baking i spalis tvoj token i za to dobije para koliko mu je ta baking osnovica. NprROX BSC je cena sada 23800$ a baseline je 3.96BNB sto bi znacilo da ti ako cena ROXtokena ode na 0$ odes i spalis tvoj 1ROX i ti ces dobiti 3.96BNB za taj tvoj jedan ROX. Dalje svi ostali SD tokeni koji ce krenuti od sutra ce kad kupujes taj SD token spaljivati FEG a kad prodajes onda ce spaljivati ROX

Uuu, bice tu burn baby burn. Mada, cenim da ce sutra u neko vreme krenuti masovna rasprodaja i da ce u nekom momentu oboriti cenu, ali gledajuci sve ovo, mialim da cu odmah da dokupim 100ak $.

Poslednja izmena:
Crypto Bitcoin GIF by FEGtoken

Evo ovo je uputstvo za ovaj konkretni MESK, ali isto ce biti za bilo koji SD token.

Prilozi

• 2022-02-15 07.59.31.jpg
    2022-02-15 07.59.31.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 24
Prodao sam 20%. Mislim da ce biti otpor 80-83 na osnovu prethodnog skoka. Videcemo dalje. Uzecu svakako za 1 bnb ovaj coin.
Daj contract za mesk?

Poslednja izmena:
Prodao sam 20%. Mislim da ce biti otpor 80-83 na osnovu prethodnog skoka. Videcemo dalje. Uzecu svakako za 1 bnb ovaj coin.
Daj contract za mesk?
Nema jos contract, to ce biti tek posle kad izidje deplojer pa kad ga oni naprave tj generisu u deplojeru. Najverovatnije ces ga moci potraziti u presale tokenima u feg deplojeru a ako ne evo ti mesk telegram grupa pa prati kad izbace https://t.me/meskTG

Iako obicno posle ovakvog dogadjaja dodje do rasprodaje ne treba zaboraviti koliko feg ima treutno malu vrednost i da moze brzo i mnogo da se probije tako da ja ne bi ocekivao veceras drastican pad

hmm ja sam u ozbiljnoj dilemi, mislim da imam binance pa da ne suri toliko transakcija, ovako pise 1300 da ako prebacim na usdt bude 1100, pa ne znam da li da holdujemo jos radi me pohlepa nek me neko urazumi xD

ako ostane ovako 15%-20% dip tipruje da ce samo skoci opet jos vise ako ne pojece me greed xD

E to ne bih znao..mozda neka mudrija glava ovde pomogne.
U medjuvremenu, izgleda pocela rasprodaja, cena ide dole.

Uzeo mesk za 1 bnb, videcemo kako ce se pokazati...
Rekoh vam za feg da ce tesko da probije 83.

ja mislim da ce ili da bude u crvenom 2-3 dana i onda krene da se aktivno zeleni (pohlepa u meni veruje u ovo) ili da tankuje totalno u propast

Vidim i ja, sta li sam kupio boga pitaj :) nije moguce otkazati, tako da videcemo sta ce biti kad se zavrsi.
Lep nacin da se potrose 400$. Svakako nauk za ostale, eto prvi put mi se desilo nesto ovako.

Probaj da se obratiš nekome u SDtokens grupi na Telegramu (https://t.me/sdtokens), tako su pisali u grupi za Mesk.

Uzeo mesk za 1 bnb, videcemo kako ce se pokazati...
Rekoh vam za feg da ce tesko da probije 83.
Kako si uzeo mesk kad u to vreme jos nije bio presale? Trebalo je biti nocas u ponoc po nasem vremenu za njega i za Nexxtter, pa su neki drugi uzeli njihova imena i postavili presale. Tako da ovi nisu mogli jer ne moze dva ista imena da budu kad se kreira token na SmartDefi deplojeru. Onda su ispravili situaciju pa su ime promenuli u $MESK (znak za dolar ispred naziva ), i SNEXXTTER ( s ispred nexxtter). Tako da je presale za MESK poceo u 3 ujutro, a za Nexxter oko 6 ujutru.

Taj tvoj mesk je verovatno scamm, ne znam da li imas opciju da uradis abort presale. Ili ako se ne ispuni softcap onda ce se presale cancel pa ces moci vratiti bnb nazad.
Lepo sam vam rekao da pratite telegram grupe projecata za koje ste zainteresovani.

@darkoj89 Komentar iz Telegram grupe:

"since the fake mesk presale havent reach the soft cap you can abort and get funded but i cant tell how long does it take."

Juce sam bio u nekoj zurbi prodao deo fega, i rekoh da uzmem za 1 bnb, zeznuo sam se bas, *** nisam obratio paznju i racunao sma da je to to.
Verovatno nece da dostigne soft cap, tako da ce moci da se izvrsi abort nakon toga. E sad koliko mogu da drze presale to ne znam.

ja jos nisam prodao moj feg, ne znam da li da ga zavaljam dosta je pao al i dalje sam u plusu al ono ako ovako nastavi oticicu u crveno :(, ko me **** kad sam pohlepnik i nisam hteo da zavajam kad sam bio u duplom plusu

Neće da ljosne ispod .4 da dokupim još nešto. Baš se žilavo drži.

Nazad
Vrh Dno