Šta je novo?

Moonshot novčići

@profimaximus36 ajd molim te napisi, da li u tim walletima kao Ledger postoje mogucnosti da se doda token kao kod ovih online walleta da se upise contact addresa, naziv i broj decimala? Da li ti je dodta FEG token u ledger? ne znam stvarno kao je kod tih walleta

U Ledgeru sam otisao na opciju "recive". U drop meniju sam nasao FEGToken. Automatski ga je Ledger smestio pod Eterijum adresu, uz naznaku da je ERC20. I rekao je da na tu i tu adresu posaljem.
Capture1.PNG
E sad da li je fora u tome da je on na BSCScanu, pa zato ne ide Ledger, ili nesto drugo, ne znam.
Jer, neko je ranije spomenuo, cinjenica da se u TW vodi kao FEGToken, ali kada udjem u njega se izlistava sa dodatkom bsc.
Stvarno ne znam. Ali bih zeleo da imam kontrolu nad tim svojim tokenima :), pa makar da ih vratim u TW

Prilozi

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    19.3 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
@profimaximus36 na kojem chainu si ga kupio bsc? onda ne mozes da ga posaljes na eth chain. mora na bsc chain.

feg bostoji za oba chaina bsc i eth.

Raspitat cu se. Neko je pisao na telegramu da je poslao etherium na bsc i ostalo mu zarobljeno, i da ima resenje. pronaci cu to valjda

@Tomiprunet Jel mozes da bacis pogled na cenu Feg-a na Bkex? Skoro duplo je veca nego na Hotbitu..Zanosim se da napravim nalog tamo i prebacim sa Hotbita.

Gold na preko 10$ prekljuce je bio oko3$ , ja ga kupio pre 2 nedelje za 4$

Kazu jos nije zvanicno, da je najbolje koristiti pancakeswap, uniswap ili fegex
Hotbit ima problem jos sa trejdovima, ne znam da li su popravili stanje danas. pa je zato razlika u ceni.

Pa proradio je, ali dosta kilavo.
Bkex je koliko vidim kineska menjacnica i imaju feg.

Forumaši, molim za pomoć.
Ne mogu da provalim gde se može proveriti na koliko vremena je zaključan likviditi pul. Oči mi ispale, ali ne mogu da nađem.

Da li je u pitanju neka DEX platforma? Ja sam imao problem za Panecake swap-u za SFUEL/BUSD.

Moze pomoc za kupovinu Sanshu Inu? Prebacio sam na tristed walet bnb, ali nisam siguran za dalje, mada sam ispratio ono uputstvo za feg..

Isteklo je vreme za edit. Problem je sto Uniswap ne vidi saldo bnb-a na walletu..

Ako je to u pitanju može da izvrši konverziju u okviru Trust Wallet-a. Uz proviziju naravno.

Skapirao sam, ali kad sam hteo to da uradim na walletu, on mi prebaci u ETH BEP2 i opet nista nisam uradio..

Ja sam pobegao od toga, jer je fee trenutno katastofalan na eth mrezi.
Samo bsc trenutno.

Skapirao sam, ali kad sam hteo to da uradim na walletu, on mi prebaci u ETH BEP2 i opet nista nisam uradio..
nemoj raditi u walletu, on ce ti promenuti u tu bep2 a tebi treba bep20. Bolje posalji taj coin na binance i tamo kupi bnb, i kad ga budes slao na metamask bsc tj bnb odaberi bep20 ne bep2.

ahh sorry tebi treba eth
znaci kupi eth na binance i posalji ga na eth chain na metamask ( mislim da je eth chain default na metamask )

Ovako stoje stvari,
Uspeo sam prebacujuci sa ETH mreze na BscScan mrezu u MyEtherWalletu da vidim svoje novcice. Izgleda da mogu i da ih prebacim negde, ali da bi to ucinio potreban mi je transaction fee u gweima. Ali tu sada nastaje problem.
gas1.png
Posto sam na BscScan mrezi svi novcanici sem ovoaga sa Fegom su mi prazni. Ne znam kako da dopunim ovaj BNB novcanik koji je potreban za gas fee. Niti imam adresu na koju da saljem, jer BNB racun ne mogu da registrujem na Ledgeru (Binance.org odbija Ledger jer se konektujem iz Srbije???)

Ne znam kako je u myetherwalletu, ali metamask i bsc wallet imaju u samom vrhu adresu novčanika, koja se čita bez problema. Prebacivanje novčića sa binancea radi bez problema. BSC wallet čak možeš da povežeš direkto sa menjačnicom, pa radiš transfer bez razmišljanja da ćeš da pogrešiš.

Ne znam kako je u myetherwalletu, ali metamask i bsc wallet imaju u samom vrhu adresu novčanika, koja se čita bez problema. Prebacivanje novčića sa binancea radi bez problema. BSC wallet čak možeš da povežeš direkto sa menjačnicom, pa radiš transfer bez razmišljanja da ćeš da pogrešiš.
Sve je ok sada. Prebacio sam nesto sitno BNB-a na Ledger (ista je adresa kao i za FEG, kao i za ETH). Dovoljno mi je za transakciju nazad u TW, mada necu slati.
Najbitnije da znam da su tokeni u Ledgeru, pa neka tamo odstoje par meseci (godina)
Znaci sve funkcionise FEG - Ledger Nano S. Jedino sto se koristi MEW za transakcije i to prebacujuci ga sa ETH mreze na BscScan mrezu i citajuci iz Ledgera adresu na koju su poslati novcici. I da, FEGToken se dodaje manuelno. Sve podatke o njemu imate na BscScan-u.
Hvala na savetima

Vrh Dno