Šta je novo?

Montaza napajanja

Srle22

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poena
225
Unapred se izvinjavam ako je pitanje glupo, ali moram ga postaviti. Naime, ima li razlike izmedju napajanja koja se ugradjuju u gornjem i donjem delu kucista. Imam kuciste sa napajanjem u gornjem delu, kupio bih novo kod koga je mesto za napajanje na dnu kucista. Da li mogu da montiram isto napajanje ili ima neke razlike u konstrukciji? Radi se o napajanju LC Power 420W

Polako postaje standard da se napajanja ugradjuju u donjem delu kucista. Nema nikakve razlike gde se napajanje nalazi osim sto treba da proveris duzinu tvojih kablova na doticnom napajanju i da utvrdis da li kablovi mogu da dohvate sve komponente..

Sve je isto gore ili dole. Jedino neka kućišta nemaju rupe da se napajanje namotira sa ventom okrenutim gore već samo na dole, ali ti to ne treba.

Poslednja izmena:
Sve je isto gore ili dole. Jedino neka kućišta nemaju rupe da se napajanje namotira sa ventom okrenutim gore već samo na dole, ali ti to ne treba.

Pa koliko znam kod sva koja imaju "dole" napajanje idu ventilatori dole...ili??

Hvala svima, sada je sve mnogo jasnije. Sta bi mi preporucili da li da ventilator okrenem na dole(da uvlaci vazduh spolja) ili na gore da uvlaci vazduh iz kucista. Sta je bolje? Kakva su vasa iskustva po tom pitanju?

Poslednja izmena:
Na dole, da uvlači vazduh spolja.

Nazad
Vrh Dno