Naručih ga sa G, danas ima odličnu cenu (32.4k).Ajde ako ga na kraju uzmes pisi za iskustva. Vidim da niko nista ne pise, verovatno niko od prisutnih ga nema.
Na rtings, redditu, monitorunboxing-u sam video ali bi radije cuo od nekoga iz prve ruke.
Ako negde nadjem nesto povoljnije pisem.
Auuu vrh. Vidim i ja sada da je na popustu plus 10% koje ima od danas. Definitivno cu naruciti i ja pa cemo sumirati utiske.Naručih ga sa G, danas ima odličnu cenu (32.4k).
Ja ne bi ni primetio liniju pored ove pesme.Ima li mu spasa, ranije ga cuknem nestane linija, sada lupam ono stoji ne mice se.
AOC 2481W, star 5,6 mozda i vise god.
Pogledajte prilog 481234
pojavio se IPS Black sa kontrastom 2000:1, brzinom osvežavamja 120HzUostalom da li su se i koliko promenili IPS paneli u ovih 6 godina sto se tice crne boje i kontrasta?
teško da će se naći IPS Black al' nikad se ne zna. otvori temu u podforumu "šta da kupim"Odmah da napomenem da mi je budzet oko 30tak hiljada, tako da necu kupovati nesto bas kvalitetno
Gde si ga kupio?I ja uzeo pre nekoliko dana njega. Ali nisam zadovoljan. Posto sam znao da ima 2-3 varijante panela za njega i da nisu sve dobre ipak sam ga uzeo. Posto sam uzeo kao drugi monitor, prvo po cemu sam video u odnosu na stari monitor je osvetljenje. Stari mi je isto 400 nita kao sto treba da bude i ovaj. Ali kada oba stavim na 70% ovaj Dell je mnogo tamniji. Probam da podignem oba na max i Dell ne moze da mu pridje sa osvetljenjem. Ne znam jesi imao ti sa nekim drugim monitorom da uporedis?
Radnja koja počinje sa G.Gde si ga kupio?
u junu HP izbacuje 27QS G2, sa tim novim ips black panelom i 280hzpojavio se IPS Black sa kontrastom 2000:1, brzinom osvežavamja 120Hz
teško da će se naći IPS Black al' nikad se ne zna. otvori temu u podforumu "šta da kupim"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari