Šta je novo?

Monitori od 27"?

NEC je u profi krugovima prosecan monitor i nije logican izbor pored , Eizo ColorEdge je defakto standard, La cie se kotira solidno a ima i full pro igraca za koje niko nije cuo, apple cinema je takodje dosta dobar, ako ce da da 330e za retardirani tn panel nek se ispruzi jos sto i uzme 32 lcd TV(full HD naravno) , nije kao pro monitor al je mnogo bolje od tn retardacije....

Poslednja izmena:
jel su to ljudi na ovom forumu poblesaveli ili sta ....

covek pita za monitor od 27" .... pritom navede 2 modela (oko 330e) izmedju kojih se dvoumi .... onda dodje Ilidan i kaze ... brate ako uzimas 27" uzmi ovaj monitor (oko 1100e)

Ja mislim da i vrapci na grani znaju koji je panel dobar a koj je prosecan, ne pravite se pametni sa objasnjavanjem da je nesto bolje ako je to cinjenica.

Ono sto je najbitnije u ovoj prici je da monitor sa dobrim panelom kosta kao 3 komada sa prosecnim.

A i na kraju krajeva vec sam spomenuo, ako neko vec kupuje monitor od 1000e .... zar nije logican izbor neki od NEC profesionalnih monitora, jelte dobijes i onaj zastor :) i uredjaj za kalibraciju.
naravno, kada vec uzimas 27" koji je daleko od mid level (to je sada 24". kao sto je pre godinu dve to bio 22", a 24 koji je valjao bio oko 1000€) onda uzmi barem onaj koji valja.
27" monitor se ne uzima svake godine drugi model (kako izlaze ovi samsung/lg/viewsonic/benq TN modeli) vec se uzima da ti bude nesto u sta ces gledati barem 4-5 godina. ako tvoje oci ne zasluzuju kvalitetno, vec prosecno, ok fine by me.

i tesko ces kupiti NEC profesionalni monitor za 1000€, a i ja nisam pricao o profesionalnim monitorima. Dell Ultra Sharp serija uopste nije professional (ima isti LG display kao i Apple Cinema Display)

imas u tehni shopu, ili u tehno marketu.....

:banana:poz\\\

Ja sam i 24" odaljio oko 1m pa jos stolicu pomaknem i ruke skrozz ispruzim. Gledao sam te 27" i taj 2770 je najlepsi 27" monitor ali ja ne bi se menjao sada za oivaj moj za taj NIKADA. To mi je bas veliko. Jos se nisam ni na ovo sasvim navikao.

ako ce da da 330e za retardirani tn panel nek se ispruzi jos sto i uzme 32 lcd TV(full HD naravno) , nije kao pro monitor al je mnogo bolje od tn retardacije....

Ja recimo već imam "32 lcd TV (Full HD naravno)", i koristio sam ga za PC dok nisam uveo HD paket za IPTV, sad on služi za IPTV i PS3, a P2770H za PC..

stavi jedan do drugog uporedo i sve ce ti biti jasno....

Vrh Dno