Šta je novo?

Hardver Monitor

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alekssa

Poznat
Učlanjen(a)
15.11.2021
Poena
35
Cao, trazim dobar gaming monitor do 200eura.
Imam neke od kandidata:

Meni licno najvise odgovara ili 2. monitor ili mozda 4. po review-ima koje sam video kod nekih ljudi.
Po odgovoru drugara sa foruma, rec je o tome da je 27" previse za FHD, tako da me zanimaju vasa misljenja o ovim monitorima ili eventualne preporuke nekih drugih.

Hvala vam unapred!

Licna preporuka za drugi monitor. Imam ga kuci, uzeo za mladjeg burazera. Odlicne boje i vrlo brz monitor. Kontrast tu i tamo, ali to se i ocekuje od IPS panela, posebno u ovom cenovnom rangu. Mislim da za ispod 20k kod nas ne moze bolje. Uzeo sam ga u monitoru, bio je 18.5k prosli put kada sam gledao. Model je 24g2spae/bk, isti panel kao i g2spu, ali bez nekih portova koji mu nisu trebali i bez opcije podesavanja visine.

Bas sam gledao monitore, za oko mi je zapao taj g2spu zbog podesavanje visine kao i Asus Tuf Vg249q isto poseduje podesavanje visine, takodje je i skuplji za 4 hiljada.
Sta mislite koji je bolji, Aoc ili Asus :LOL:

A ima li neko uskustva za ZEUS monitorima? cija je to firma ?

Mislim da nasao konkretno od 27" za 11.500 din konkretno model ZUS270IPS

I ne mogu da nadjem njegov release date 🤔

Naso sam nesto pa to je domace prozvodnje. Procitao sam jedan clanak na SK. Ovamo vrv. nema garancije a ako flipne posle 2 meseca mogu da sviram u frulu 😵‍💫

Poslednja izmena:
Sa polja kvaliteta izrade i samog panela, AOC kao neka zadnja opcija, Dell kao prva.
Cene su vidim uglavnom slicne. Ja bih iskreno Dell, kupovina u BC group (mozes da probas da ti spuste cenu jos malo), i to je to.
Ima sve sto treba da ima moderan gaming monitor, IPS je, kvalitet, garancija za sve (mrtve piksele takodje).
Sad je na tebi, da li ti odgovara to i da li ti je vizuelno lep.
Druga opcija bi bila Asus VG249Q.

Te akcije uopsteno, i velika snizenja, proverite da li su izlozeni modeli itd. (za ove jeftinije modele)

Ubacen gigabyte ali mislim da je bolje kupiti dell,cini se najboljim, ali i asus je opasna opcija, moracu da se odlucim izmedju ASUSA GIGABYTE-A I DELLA.
Aoc otpao na osnovu vasih odgovora.

Jedva sam ugurao vrat postolja za monitor na Aceru zastrasujuce lose resenje. Ocena 0

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno