Šta je novo?

Hardver Monitor

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Igor-

Poznat
Učlanjen(a)
21.12.2021
Poena
31
Da li moze neko da mi pomogne ili preporuci neki monitor? Cena okvirno do 35 hiljada. Zelim da bude 144hz minimum. Treba mi za gejming uglavnom FPS igre ali ne bih uzimao zowie koji je samo za FPS jer sam planirao da ga koristim malo duze i za razne igre.

Ja sam gledao ovaj model AOC C27G2ZU/BK za sebe isto u okviru takvog budžeta, mada mi je upao u oko i ovaj koji možda probija taj budžet GIGABYTE G27QC A-EK.... I ja sam u nedoumici pa je svaki savet dobrodošao :)

@Dogzilla ne gledam samo VA, jednostavno ovi su mi se dopali za tu cenu, mada će verovatno biti AOC za FullHD, nemam ja grafički za nešto jače. :D Daj neke predloge sa IPS-om?

Ја ти не бих препоручио 1080p на 27" ако ниси видео како изгледа приказ те резолуције на тој дијагонали.

Из личног искуства могу да препоручим Dell aw2521HF*(има више модела са још 1 или 2 словне ознаке) био је на акцији у продавници на Г и кошато је баш тих 35К дин.

VA je extra u 550 eur rangu, ali sa jeftinijima ipak IPS dominiraju :) Gigabyte M27F-EK je najbolje sto ima u domacim radnjama 1080p, 144Hz, 27", IPS, 32000 din.

Definitivno ću uzeti Gigabyte M27F-EK.

@Ximi video sam, izgleda skroz ok ako se gleda sa određenog rastojanja, neću ga gledati sa 30 cm rastojanja svakako :D . Nekome je i 4K malo na toj dijagonali, ko što kažeš subjektivan utisak.

Nazad
Vrh Dno