Šta je novo?

monitor za malo para

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
naravno poucen starom narodnom koliko para toliko muzike a posto mi netreba puno nesto muzike izbor sam sveo na ova tri monitora pa ako ih neko ima ili zna nesto o njima da mi pomogne da se odlucim

ASUS VW195D
LG 1934S
SAMSUNG 923NW
ACER V203WB

svi kostaju oko 120e

svi su 5ms , iskreno najvise mi se svidja acer , jer je malo veci , veci kontrast 10000:1 i valjda ima HD ?

sta da uzmem ? da nema koji kakvu zackoljicu ?

Poslednja izmena:
naravno poucen starom narodnom koliko para toliko muzike a posto mi netreba puno nesto muzike izbor sam sveo na ova tri monitora pa ako ih neko ima ili zna nesto o njima da mi pomogne da se odlucim

ASUS VW195D
LG 1934S
SAMSUNG 923NW
ACER V203WB

svi kostaju oko 120e

svi su 5ms , iskreno najvise mi se svidja acer , jer je malo veci , veci kontrast 10000:1 i valjda ima HD ?

sta da uzmem ? da nema koji kakvu zackoljicu ?

Ne znam sto bi uzimao 19ice kad za 120e imas 22vojke bez DVI prikljucka. U tempu imas LG 22inca za 11500, u Metrou bi trbalo da bude Benq 22 inca za ispod 11000 itd ...

Asus je super monitor.Samo neznam taj model koji si naveo.Ali poznajem par ljudi i drugova koji su uzeli Asus monitore i zadowoljni su kao i ja sa owim mojim.E sad neznam kakaw je taj model raspitaj se.

kao sto delboy kaze imas za te pare od 22" mozda koji evro vise....a puno znaci tih 3 inca vise.

Poslednja izmena:
Asus je super monitor.Samo neznam taj model koji si naveo.Ali poznajem par ljudi i drugova koji su uzeli Asus monitore i zadowoljni su kao i ja sa owim mojim.E sad neznam kakaw je taj model raspitaj se.

kao sto delboy kaze imas za te pare od 22" mozda koji evro vise....a puno znaci tih 3 inca vise.

sto se tice asusa http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WPzbPaN4FhvcCQAg
bio sam pogrijesio jedan broj , pa sam ispravio

a sto se tice 22" , nije problem u 15-25e pa i koji euro jos , ma nekako mi je prevelika , imam je na poslu i bas mi je to puno , moram mrdati glavom stalno lijevo desno :D , zato mi se cini da je ovaj acer od 20 idealno

a sto se tice 22" , nije problem u 15-25e pa i koji euro jos , ma nekako mi je prevelika , imam je na poslu i bas mi je to puno , moram mrdati glavom stalno lijevo desno :D , zato mi se cini da je ovaj acer od 20 idealno

Neznam odluci sam,ali i ja sam hteo da uzmem samsung 2032bw 20" pa sam uzeo owaj Asus 22" i uopste se nisam pokajao....Sad ti kako oces...:wave:

ti si prva osoba koju cujem da se na ovako nesto zali...no dobro, to je ipak subjektivno

meni na poslu smeta 19" ,a kuci imam 22"

^Decko se pozalio kako mora mnogo da okrece glavu, dakle u ovom slucaju ce ipak glava da ga zaboli od viska :D (mozda pre vrat, ali nema veze)

Poslednja izmena:
Lako se vama zaj.... na moj racun :p , salu na stranu , razmisljo sam i odlucio sam da ipak uzmem 22" :D , a za glavu cu ili aspirin ili sljem .

procito sam zadnjih 10 strana preporuka za 22" i na kraju sam skontao da je najbolje uzeti asus ili samsung

e sad sta uzeti , posto kontam da je DVI totlno nepotreban , kad monitor fino radi i sa analognim , vidio sam dosta preporuka za asus VW223D i samsung 2243NW cijena su im tu negdje ali cini mi se da samsung ima bolji kontrast ,

da li sam propustio jos koji model koji je vrijedan paznje , znaci cijena oko 160-170e gore dole nebitno , iskljucivo samsung ili asus

Ps: nekazem da su drugi losiji , ali cisto da nelutam i nerazbijam glavu dalje

Gresis. HD monitori imaju rezoluciju 1920x1080, sa odnosom stranica 16:9, ili 1920x1200, kada su stranice 16:10. 22" monitori obicno imaju rezoluciju 1680x1050, kao i 20".

Gresis. HD monitori imaju rezoluciju 1920x1080, sa odnosom stranica 16:9, ili 1920x1200, kada su stranice 16:10. 22" monitori obicno imaju rezoluciju 1680x1050, kao i 20".

ok , sad sam skontao , gledao sam bio acera bez oznake H.... , pa su rezolucije iste, ali nije mi jasno bas u pitanju acer-a zasto je monitor iste pocetne oznake , znaci razlika u HD , jeftiniji je onaj sa vecom rezolucijom tj onaj sa HD , nego bez , evo gledam ih bas u gig....

PS: evo sad gledam i samsunga , stvarno mi nije jasno , posto taj HD stalno isticu kao plus , zasto su monitori sa tom visokom rezolucijom jeftiniji od ovih sa manjom rezolucijom , stvarno me to sad buni ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno