Šta je novo?

Monitor system - iskustva?

bata87

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2010
Poena
229
Ovako zanima me da li je neko imao iskustva sa ovom firmom? Da li su korektni i fer, neko narucivao online?

Ok su, jedni od jeftinijih u gradu, dosta dugo su na "sceni". Kupovao sam par stvari kod njih i slao tamo nekoliko ljudi - za sada nikakav problem.

Saradjivao am sa njima, imaju cesto dosta popvoljne cene.Korektni maksimalno, cak i kad nesto nemaju nabave za 1-2 dana

Hvala puno na informacijama :) definitivno imaju neke artikle poprilicno povoljnije od drugih, a do sada nisam nikad nista narucio od njih...

ja porucivao vise puta, te uglavnom artikala nemaju ili je cena mnogo drugacija, tipa na sajtru 8000 porucite a oni kazu imamo za 12500 :) poskupelo...izbegavati, to je moje iskustvo

po mom iskustvu, cene su im vrlo neazurne... i pod neazurne ne mislim na razliku od 100-200 dinara, nego je ploca bila u pitanju, na sajtu je bila oko 40k dinara, kad sam pozvao rekose mi 44 i nesto... i dosta stvari koje su na sajtu imali, nisu imali u radnji niti su imali pojma kada ce dobiti.
a i jednog druga su zavlacili skoro 3 nedelje oko graficke.

Prosle godine sastavljao drugaru komp, i pozovem i pitam jel ima phenom II 955, oni kazu imaju, ja reko upisite rezervaciju dolazim za sat dva da kupim, oni kao nema problema. Posle sat i po odlazim ja u radnju reko imam rezervaciju za cpu, oni kao prodali smo... Ja u šoku pa reko rezervisao sam a ne živim blizu na šta to liči da tako cimate ljude? A njihov odgovor: Izvinjavamo se vozač se javio na telefon i upisao rezervaciju... Alo bre šta ima vozač da ti se javlja na telefon... sramota. Kolko god da imaju dobre cene, mene više nikad neće videti u radnji.

Kakav veleobrt iz meksičkih sapunica u ovoj temi... :D

Cene su jeftinije samo na sajtu i itsvetu,kada ih okrenes cenu je veca ;)

nije veleobrt, istina je:) zvao sam ih kad sam kupovao rIVe, tad sam jos bio u trilemi sabertooth, formula ili extreme. sve tri plojke su bile skuplje za po nekoliko hiljada, i dve(ne mogu sad da se setim koje) su morale da se cekaju. inace, po istaknutim cenama, imali su najnize cene za rIVe i sabertooth, nakon sto su mi rekli cene ispadose najskuplji.
a anarki-ja su zezali za grafu, covek tempirao dolazak iz gm da je uzmu i opet je bilo problema.

Ja imam pozitivno iskustvo sa njima. Vecinu stvari iz "Moja masina" sam pazario kod njih pre nekoliko meseci. Cene su bile dosta povoljnije od drugih, cak malo povoljnije i od E**i-ja. Porucio sam preko sajta, zvali su me da potvrde. I komponente su mi stigle odmah sutradan. Platio sam pouzecem.

Ja kod njih ne kupujem cesto, ali su uvek bilo korektni.

Sa cenama stoji da morate pozvati i proveriti.

Kada sam skoro jurio Samsung 2.5" 1TB HDD samo sam kod njih pronasao doticni, iako su me svi uveravali da ih nema nigde. Pozvao sam telefonom, rezervisao i doticni me je cekao.

I ja pretežno kod njih pazarim hardver. Čak sam i poslednju mašinu sklopio kod njih pre 4,5 godine a od tada sam kupio novu grafiku, hard i memoriju u Monitoru. Nikada nisam imao problema.

I ja sam par puta pazario kod njih, sasvim su korektni!

ono sto pise na njihovom sajtu da imaju od hardwera cesto nema veze sa zivotom od onoga sto imaju u prodavnici,a i cene nisu iste.....tako da obavezno treba proveriti telefonom sta koga zanima...(doduse,ovo vazi za sve prodavnice IT opreme)

btw,ja sam nekoliko puta navracao kod njih,i nesto mi ne deluju kao pravi primer ljubaznosti i predusretljivosti prema kupcu

Zvao za podlogu, rekli mi da ima, kad sam stigao lik mi daje seriju koju sam trazio samo umesto najveceg modela koji sam naglasio on mi daje najmanji. Vec skapirao da uopste ni nemaju sta mi treba ali delic mene i dalje veruje da je lik pogresio u datom trenutku, pa mu zatrazim model za koji sam pitao preko telefona, koji naravno imali... nisu :).

Retko kad kupujem tamo ali je zadnje iskustvo bilo pozitivno. Jurio sam microSD karticu od 16gb, i da mi bude usput tj blizu faxa, a oni em su bili najblizi em ispadose najjeftiniji.

Na pcberzi su svi imali cene oko 1100-1200din, zvao sam ih dan ranije da proverim i potvrdili su mi da imaju Transcend 16gb za 1050-1100din. Sutradan sam otisao, dosao tacno u 10 jer pise da od tad rade, cekao 5min da covek dodje, izvinuo mi se sto kasni. Onda sam ga pitao jel imaju karticu sa SD adapterom, proverio - imaju, cak je i jeftinija od obicne. I posto sam cekao dali mi dodatni popust, uzeh ja karticu za 900din :)

Nisam narucivao online, al sam zato kod njih kupovao i kupujem sve sto mi treba. Korektni i fer, nikad reklamaciju nisam imao.
Sve sto sada imam u masini i oko nje je iz monitora. :)

Mene danas ispalili , posle 4 dana čekanja stiže poruka :

SD Card 16GB Kingston Class 10 SD10V/16GB je rasprodat,možemo Vam ponuditi ...

A na sajtu stoji u ponudi , stvarno neozbiljno :p

Valjda je osnovno pravilo trgovine preko interneta da roba koja je na lageru bude i u internet ponudi !!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno