Šta je novo?

Monitor sa kutijom?

D.E.V.I.L.

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
604
Zanima me posto smo vec diskutovali o modelu Samsung SyncMaster 755dfx da li mogu da ga vratim (posto mi je pod garancijom) ali nemam kutiju od njega?

Na ove odgovore mogu samo da dodam da ste vi jedni konstruktivni slepci nista vise!!! O🙂

pa jesi pitao onog od kog si uzeo?

Sto pitas nas? Pa nismo ti mi prodali monitor 😉

Covek je valjda pitao znajuci da ovde ima dosta ljudi koji poznaju situaciju sa dilovanjem i reklamacijom raznog hardvera, pa da mu neko eventualno prenese svoja iskustva, misljenja, ili ga uputi isl..(valjda zato postoji ovakav forum?) a vi ga kashiraste samo tako :S 🙁

D.E.V.I.L. je napisao(la):
Zanima me posto smo vec diskutovali o modelu Samsung SyncMaster 755dfx da li mogu da ga vratim (posto mi je pod garancijom) ali nemam kutiju od njega?

A sto ga vracas, jel` crko 😕 .

stvarno, sto ga vracas? interesuje me posto sam razmisljao da kupim takav model

Pa trazi od nekog ko ima taj monitor ali nece da ga vraca, kutiju pa ga vrati, e sad ako bash budu zezali za nalepnicu na kutiji jer se nece sloziti serijski broj sa onim na monitoru, onda si kupovao kod pravog drk**ije...

Bahati [SiD] je napisao(la):
pa jesi pitao onog od kog si uzeo?
Ma nisam pitao jer mi nije crk'o ali mi se pojavilo 3-4 izbledele vertikalne crte, drhti u sva cetiri ugla i suzava mi se slika kada pokrenem neki prozor ortak mi kaze da je to mozda do struje? 😕

mirkash je napisao(la):
stvarno, sto ga vracas? interesuje me posto sam razmisljao da kupim takav model
Nemij da se s**bes slicajno ja gori monitor nisam video u zivotu!
P.S. pogledaj moj odgovor sto sam dao BAHATOM SIDU i sve ce ti biti jasno :mrgreen:

D.E.V.I.L. je napisao(la):
...ortak mi kaze da je to mozda do struje?
Meni se isto dešavalo zbog struje. Čak mi je i XP duplo sporije učitavao dok nisam sproveo struju za komp iz drugog lokala.

Nazad
Vrh Dno