D.E.V.I.L.
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.09.2003
- Poena
- 604
Zanima me posto smo vec diskutovali o modelu Samsung SyncMaster 755dfx da li mogu da ga vratim (posto mi je pod garancijom) ali nemam kutiju od njega?
Mudri je napisao(la):A gde ti je kutija da nisi mozda napravio od nje kucicu za kera
D.E.V.I.L. je napisao(la):Zanima me posto smo vec diskutovali o modelu Samsung SyncMaster 755dfx da li mogu da ga vratim (posto mi je pod garancijom) ali nemam kutiju od njega?
Ma nisam pitao jer mi nije crk'o ali mi se pojavilo 3-4 izbledele vertikalne crte, drhti u sva cetiri ugla i suzava mi se slika kada pokrenem neki prozor ortak mi kaze da je to mozda do struje? 😕Bahati [SiD] je napisao(la):pa jesi pitao onog od kog si uzeo?
Nemij da se s**bes slicajno ja gori monitor nisam video u zivotu!mirkash je napisao(la):stvarno, sto ga vracas? interesuje me posto sam razmisljao da kupim takav model
Meni se isto dešavalo zbog struje. Čak mi je i XP duplo sporije učitavao dok nisam sproveo struju za komp iz drugog lokala.D.E.V.I.L. je napisao(la):...ortak mi kaze da je to mozda do struje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari