Šta je novo?

Monitor (prodavnica tehnike)

• Začetnik teme Začetnik teme fiy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fiy

Poštovan
Učlanjen(a)
15.11.2022
Poena
95
Moja oprema  
CPU & Cooler
r5 5500gt
Matična ploča
b450
RAM
kingston fury beast 2x8 3200mhz
GPU
rx 6600 hell hound
Storage
adata su630 480gb
Zvuk
zeus 2 aio
PSU
zeus force 700w
Monitor
gigabyte gs27qa
Miš & tastatura
redragon deicide / redragon caesura
Ostale periferije
logitech c270
Laptop
Dell vostro 3520 i3/16/512
Tablet
/
Mobilni telefon
Iphone 16e
Pametni uređaji
apple watch s10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Uzeo sam prosle godine maticnu cpu i ram kod njih al sam se *****ao ekstra budget sam isao i uzeo biostar mrtvi b450 mhp u startu sam imao malih problema npr kada bih instalirao drivere za audio ne bi radio 3.5mm za zvuk ili morao sam prvo na hhd da instaliram windows da bi bio windows boot manager jer bios nije prepoznavao ssd a sad uopste ne pali znaci probao sam drugo napajanje koje radi, nije hteo pa sam onda probao ram da izvadim jedan stick nece pa drugi a vratim prvi opet nece, integrisana je grafa u procesoru r5 4600g, ne znam vrlo verovatno nije do procesora, e sad pitanje mi je da li bi mi uvazili reklamaciju iako mi fale oni mounting brackets oni crni plasticni.

Mislis na drzace hladnjaka ?
mb.jpg

Odnesi komplet komp na testiranje - eventualno bez HDD/SSD ako imas neke bitne podatke.
Trebali bi da prihvate sa trenutno montiranim hladnjakom.
Ako je ploca falicna i odobre zamenu i zahtevaju original drzace , sigurno neko ima sa neke ploce i moze da ti da/proda...

Jesi probao da izvadis i vratis Cmos bateriju na ploci? Mozda ti pomogne.

• Like
Reagovanja: fiy
Cmos reset dap prva stvar
Mislis na drzace hladnjaka ?
Pogledajte prilog 471428

Odnesi komplet komp na testiranje - eventualno bez HDD/SSD ako imas neke bitne podatke.
Trebali bi da prihvate sa trenutno montiranim hladnjakom.
Ako je ploca falicna i odobre zamenu i zahtevaju original drzace , sigurno neko ima sa neke ploce i moze da ti da/proda...
Na njih sam mislio, situacija je bila kriticna apsolutno sve glatko i onda dodje usb 3.0 u igru za onim bolesnim zabicama odneo sam bukvalno totalno prazno kuciste samo maticna i kuciste i taj usb 3.0 idalje ukljucen nisu hteli da oni vade plus zaboravih onaj backplate ali kao kontam verovatno ce je testirati sa stock coolerom koji ne trazi te drzace al iskreno nije mi problem da im nabavim.

Na biostarovim pločama često realtekovi drajveri nakon instalacije imaju trip da ugase zadnji 3.5mm jer je uključena opcija "front panel detect" negde u audio menadžeru.

Sve sto sam mogao da izcackam jesam i 5o nije pomoglo uopste nije htelo kada bih ugasio front panel

Nazad
Vrh Dno