Šta je novo?

Monitor-preporuka

macke

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
319
Planiram uskoro da kupim monitor 19'' pa mi treba vasa pomoc.Treba da bude flat i da ne bude preko 160 evra.Gledao sam malo po berzi ali mi je potrebno necije mislenje i iskustvo
1.Sta mislite o Adi monitorima?
2.Sta mislite o Samsungu 997df-mb?
3.Mozda Hansol 930DT?
A mozda nesto sasvim drugacije
Hvala unapred

Nasao sam neke monitore i zanima me da li neko ume da mi predoci razlike izmedju ovih modela Samsung 997df(171e) i 997mb(176e) (155e)
Philips 109e50(171e)
Ako neko ume da osvetli malo ove samsungove monitore posto su svi slicni:)
i generalno kakav je izbor ovaj philips.Hansola nema nigde

Poslednja izmena:
Razlika izmedju DF-a i MB je samo u tome sto MB ima MagicBright funkciju.

Sto se izbora tice tu ti necu biti bas od pomoci....
Jedino za ADI-ja mislim da to uopste nisu ADI monitori nego prefarbani MAXVIEW...

Na PCberzi ima svasta ali te firme uglavno retko apdejtuju svoje cenovnike.Mnogo njih nema polovinu od onog sto tamo pise.Skoro sam otkrio onaj IT market na kome ima sve lepo o proizvodu itd...Jeste da jebaza relativno mala u odnosu na pcberzu ali bar pored pise kad je cenovnik svake firme poslednji put apdejtovan.Da ne gusim,nije samo to u pitanju,pogledajte stranu...Da ne bude da ovaj post nema veze sa temom...Niste mi odgovorili kakav je izbor ovaj philips :p

Poslednja izmena:
Evo problema: Nasao sam u mb softu 997mb za 15000 'iljada.Zanima kakva je to firma?EL ima neko iskustva s' njima?Imaju i 997df al' je 17 'iljada,u cemu je fora?Nisam siguran...Pomozite! :S:

Poslednja izmena:
ја сам купио у МБ Софту МСИ Мега 516 и веома су љубазни и желе да помогну око избора ако се двоумиш између пар производа сличне цене, мада мислим да исти тај монитор имаш за неке мање паре јер када сам ја куповао свој монитор МБ Софт је био скупљи за неких 10так процената од других, а то је било у септ05. Потражи на нету, ако баш желиш Самсунг или било коју другу марку посети њихов званични сајт. Када сам ја куповао монитор Еуролинк у Булевару Краља Александра је имао најбољи однос цене-квалитет и дао ми је најбољу гаранцију за мртве пикселе, јер је био у питању ТФТ модел.

GEOM je napisao(la):
Trazio sam po celom beogradu i nasao sam samo kod njih i u monitor system i u beocompu oni su ispali najjeftiniji(mb) :) 15:15,5:16.
Inace kupovao sam i pre kod njih neke sitnice i moram da ti kazem da me toliko ljubaznost i isledjivanje smorilo.Dosao sam po ventilator.Drugi put odem po utp kabl i izadjem posle pola sata :)Brinem sta ce da se desi sad kad odem po monitor:)

edit by MM - Nauci da editujes svoj post ;)

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno