Šta je novo?

monitor poblesavio

balthazaar

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
304
:wall::wall::wall:

U sred rada mi je monitor počeo da "igra" ko lud. Pojavila se i siroka traka po sredini ekrana ispod koje je slika malo tamnija, donji dio ekrana treperi dok je gornji nekako sužen put gore ;( eto nadam se da sam uspio da objasnim ovo moje očajno stanje koje me odjednom zadesilo :wall::wall::wall: Do sad nikakvih problema nije bilo sa monitorom i nisam ubacivao niti palio nikakve nove uredjaje! Može li neko da predpostavi šta bi ovo moglo da bude? Može li biti do grafičke?

p.s.

monitor je HP P1100 21'', ako to može da pomogne :(

Poslednja izmena:
što više radim slika se sve više izobličava, a ova siva traka je sad gotovo prekrila čitav ekran!

ako dobro mislim šta pitaš - nije. Monitor je CRT i nije baš nov, ali je sve do prije dvadesetak minuta radio ko zmaj:wall::wall::wall:

ps.

sad se slika suzila i put dolje

Poslednja izmena:
Pa obično stvari crkavaju iznenada :)

Nemoj da se nerviraš i šta god da je sa monitorom sam ćeš malo teže da ga popraviš. Zato pravac servis pa neka ga čika serviser pogleda.

Misliš ako se pregrijao da mogu malo da ga pustim da se 'oladi , pa ce se biti ok, jel?

Evo trenutno se stanje "stabiliziovalo", znači ne kvari se više no što je - ostalo je na tome da ova traka prekriva sigurno više od 2 trećine ekrana (gledajći sad u trenutnu sliku - prekriva sve od adress bar-a pa skoro do start menija) eto da se ima predstava koliko je to! Znači, u samoj traci je slika skoro normalna samo tamnija, ispod trake treperi , a i iznad i ispod se slika izobličava i sužava

e, da i po samoj traci se vide linije - sve izgleda kao kad je slab prijem na TV-u

evo ja detaljišem možda previše al bolje da znate detaljnije šta se dešava...

Poslednja izmena:
Ako je crt pretpostavljam da je monitor malo stariji? Koji je monitor u pitanju? Mozhda mu je jednostavno proshao radni vek?

Nazad
Vrh Dno