Šta je novo?

Monitor od 22 da nije wide?

megas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.03.2008
Poena
320
Dakle ima li neki monitor od 22 da nije wide???Gledao sam ali od 100 svaki je wide.
Samo bez kombinacija monitor/tv!

Osecam da se bavis dizajnom ili obradom fotografija.
Ono na sta treba da obratis paznju su novi modeli 5:4 koji ti nude super odnos sirina/visina za ono cime se bavis.
4:3 odnos je mrtav, zakopan i nikada vise nece biti vaskrsnut.

OK hvala na brzim odgovorima.Navika i ja imam 19 benq fp93gx odziv 2ms.Dobar je ali iskocila mi kombinacija.Ma video sam tv/monitor 22 ali nije to to.Znaci wide pa wide.Hvala svima.Pozz

a sta fali kombinaciji tv/monitor???

za sve ovakve stvari zaduzite igoritza-u, i on vam nadje, jer je igoritza car, a sve moze da se nadje

problem sa ovakvim monitorima je u tome shto je *ebena rezolucija, i uglavnom se takve rezolucije deklarishu za CRT. rezolucija se zove UXGA, i iznosi 1600x1200. e sad, pioniri vecine TFT tehnologija, NEC, DELL, i Toshiba uvek imaju shta da ponude ovako blesavo:

prvi na listi:

NEC NL160120BC27-02 - 21.3 inchni model, koji bi najbolje pasovao tvojim zeljama.

press_030929.jpg

2. nema. mislio sam da ima, ali je 20 incha, a prad.de sajt ne radi, da bih obavio pretragu.

zakljuchak - imash dosta 20inchnih UXGA monitora, i uglavnom ih necesh naci u srbiji, a ovaj NEC verovatno necesh naci sve i da imash teleport.

pa ti predlazem - kupi sebi onaj HP W2207, koji moze da ide iz wide u portrait mode, to jes - rotira se.

41Y60Tmw2UL._SS400_.jpg

5129-IMG7032s.jpg

ne znam dal ga ima kod nas, ali verujem da je najmanji problem kupiti ga na prvoj granici, gde god osim albanije i crne gore.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno