Šta je novo?

monitor nece da se ugasi

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozz
posto nocju skidam svasta razno, ostavim komp ukljucen a monitor je namesten da se posle 10 min ne aktivnosti ugasi.... i naravno on se ugasi ali se u roku od 1 sekunde ponovo upali...
zna li neko u cemu je caka? pre nisam imao problema sa ovim...
u pitanju je lap top MSI GX701 iz potpise

Ako si skoro nabavio misa probaj bez njega - desava se da se opticki i laserski misevi sami malkice mrdnu na odredjenim podlogama i podignu racunar.

Zato je dobro kada mis ima on/off taster.

ma nisam, mis mi stoji vec 8 meseci.... nije do njega 100% :(

Poslednja izmena:
Pa namesti da ugasi monitor kada ga zaklopis. Zaklopi i uzivaj.

To nije najpametnije zbog grejanja.

Ja npr. stavim miša na taster koji poklopac laptopa pritisne kad je zatvoren, pa se ekran isključi. Probaj i ti nešto slično.

Poslednja izmena:
Grejanje?
Meni se cini da bi ti trebao da ocistis svoj lap... Pa ne radi folding nego download obicni i nema razloga da se ventilator pali ikako. Bar je kod mene tako (nx6110).

eee da. a ranije, kada mi se monitor gasio [pisao sam negde na forumu o tome] svi mogucji kuleri su mi se palili, i onda masina pocne bas da bruji...

ne znam sta mi je gore, da mi smeta svetlo monitora, ili zvuk... :D

Ocisti dobro i podigni ga na neko odstojanje ako su mu otvori za ventilatore ispod...

Ne znam sta drugo da ti kazem, a to sto se sada pali moze vrlo lako da bude do nekog softvera.

Nemoj zatvarati grejes monitor bez potrebe ....
Stavi screensaver black skroz :D

Poslednja izmena:
Meni se i na desktopu ista stvar desavala. Ubacio drugi driver za graficku i problem nestao.

Nazad
Vrh Dno