nagard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 755
1. Monitor LG 27" IPS 27MR400-B kupljen u Gigatronu pre 3 meseca, naravno u garanciji sa fiskalnim skoro 3 godine (2 + 1 dodatna).
Radio svega par sati, predobar, ali se ispostavio kao višak, a zbog veličine baš smeta. Kutiju sam bacio.
Cena 12.000 rsd.
2. Tastatura EWEADN GX30Z sa Temua, samo otpakovana i probana, sve radi i svi tasteri svetle, crna sa plavim LED, usb, vraćena u kutiju.
Prodajem je za 2000 rsd, koliko sam je i platio.
3. Nakon nadogradnje HP laptopa, ostao viška jedan štap 4GB kvalitetne Samsung sdram DDR4 memorije, cena 1000 rsd.
Radio svega par sati, predobar, ali se ispostavio kao višak, a zbog veličine baš smeta. Kutiju sam bacio.
Cena 12.000 rsd.
Dijagonala ekrana: 27"
Tip panela: IPS
Zakrivljen ekran: Ne
Ultrawide: Ne
Rezolucija: 1920 x 1080 Full HD
Vreme odziva: 5ms (GtG - Gray-to-Gray)
Osvežavanje: 100Hz
Opis adaptivne sinhronizacije: AMD FreeSync
RADEON FreeSync
Audio ulaz: Ne
Audio izlaz: Da
Konektori: 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Audio out
Pivot: Ne
Boja: Crna
Masa: Sa postoljem: 3.84 kg
Ostalo: VESA: 100 x 100 mm, Tilt, Flicker safe, Crosshair
Tip panela: IPS
Zakrivljen ekran: Ne
Ultrawide: Ne
Rezolucija: 1920 x 1080 Full HD
Vreme odziva: 5ms (GtG - Gray-to-Gray)
Osvežavanje: 100Hz
Opis adaptivne sinhronizacije: AMD FreeSync
RADEON FreeSync
Audio ulaz: Ne
Audio izlaz: Da
Konektori: 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Audio out
Pivot: Ne
Boja: Crna
Masa: Sa postoljem: 3.84 kg
Ostalo: VESA: 100 x 100 mm, Tilt, Flicker safe, Crosshair
2. Tastatura EWEADN GX30Z sa Temua, samo otpakovana i probana, sve radi i svi tasteri svetle, crna sa plavim LED, usb, vraćena u kutiju.
Prodajem je za 2000 rsd, koliko sam je i platio.
EWEADN GX30Z Wired Gaming Keyboard Silent, 104 Keys Full Size LED Rainbow Backlit Mechanical Feel Keyboards Cheap light up, with Numeric Keys, Computer for Game and Office, for Windows Laptop PC
3. Nakon nadogradnje HP laptopa, ostao viška jedan štap 4GB kvalitetne Samsung sdram DDR4 memorije, cena 1000 rsd.
Prilozi
Poslednja izmena: