Šta je novo?

Hardver Monitor do 300 evra

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

predator11

Poštovan
Učlanjen(a)
02.09.2020
Poena
65
Pozdrav,

Zeleo bih da uzmem novi monitor koji bi se uglavnom koristio za neki lagan gejming (uglavnom online shooteri) s obzirom da mi je trenutni monitor 1080p i ispod onoga je sto moja konfiguracija moze da pruzi. Osim toga, kompjuter se koristi i za povremeno kucanje na njemu.

Procesor mi je AMD Ryzen 7 7700X 8-Core Processor a graficka AMD Radeon RX 6800 XT

Nije problem i da prebacim ovaj iznos ukoliko imate neku dobru preporuku. Hvala unapred!

Od mene preporuka za AOC q27g3xmn, slika bas lepa, jedino sto je VA panel, pa mzd nekome nece odgovarati (monitor gledati sa strane je bas ocajno, ali ispred monitora slika bomba), takodje ima smearing, a to nekome jako moze smetati.
Slika i hdr su neprikosnovani u tom cenovnom rangu.

Oooo oce li se ljudi nauciti konacno da "VA Panel = los" je mantra iz 2007 godine i danas nema veze sa istinom .. ?

Najvece ponude televizora trenutno u svetu su VA. Multi-pixel Alignment su pojedinacno unapredili LG, Samsung, BOE, TCL CSOT i drugi, do te mere da VA po kvalietu iako nije prevazisao IPS, uskoro ce.

@predator11 druze, moj predlog, jer sam uzeo isti i ne mogu da ti ga nahvalim dovoljno:

LG UltraGear 32G600A-B

32 Inca

VA Panel

180mhz

QHD (2560 × 1440) rezolucija

Nemoj da te prepadne 32 inca, kao ni "zakrivljen" - prvo sto ce 32 inca da ti bude potpuno isto kao prethodni monitor - samo imas vise nekretnine, a drugo, "zakrivljenje" je prakticno minimalno i ne predstavlja problem koliko ljudi misle kad im kazes "zakrivljeno"

30 hiljada je u Gigatron-u, otprilike isto toliko na KP

Miini led AOC ili Xiaomi

Nazad
Vrh Dno