Šta je novo?

Monitor do 25k hitnoooo

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Poz, posto nema monitora koji sam zeleo da uzmem ViewSonic VX2433wm 23.6 planiram neki drugi da kupim nazalost ;(

Pa me sad zanima sta bi mi preporucili :D

Zanima me rezolucija 1920:1080 ili 1920:1200 samo to dolazi u obzir :D
Sto bolji kontrast i odaziv to bolje :D I naravnos to vise inci to je bolje :pPP
Mogucnost i fullhd ako moze :p

Cena nek bude kao u naslovu navedeno do 25k din

Ako ikako mozes, strpi se jos malo, pa pokusaj docekati taj VX2433wm... Znam kako je kad nesto zelis ili bas trebas cim prije kupiti, ali cisto ti iz iskustva govorim, jer sam ja svojevremeno umjesto VX2260wm kupio LG iz potpisa, i nije da nisam zadovoljan LG-jem, nego jednostavno mislim da ViewSonic ima bolje monitore za iste pare (ne samo u odnosu na LG, vec i na druge proizvodjace)! Znaci, samo misljenje, ne zelim da stvorim polemiku oko ovoga...

Ako ipak bas moras da kupis monitor odmah, pokusaj sa onim popularnim Dell-om (cini mi se da je oznaka S2409W, znam da je njegov mladji brat, 22-incni, izuzetno nahvaljen, i kod nas i na zapadu)... Tu je i LG W2453TQ-PF (ali on ti probija budzet, mada je i Dell skuplji malo)!
Takodje pogledaj par tema ovdje na forumu, spominjali su neki BenQ i Asus (ako se dobro sjecam), pokusaj sa search-om!

Srecno! ;)

Ako nisi fiksno vezan za 24-incne monitore, onda razmisli i o LG W2361V-PF ili LG W2353V-PF (pogotovo ovaj prvi, ja imam 22-incni i vrlo sam zadovoljan)... I uopste, razmisli o LG asortimanu, imaju najveci izbor FullHD monitora kod nas!

Nazad
Vrh Dno