Šta je novo?

Hardver Monitor do 200e

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Shonery91

Zapažen
Učlanjen(a)
17.07.2023
Poena
12
Pozdrav, jel moze preporuka za monitor za oko 200e, igram uglavnom Dotu 2 i triple AAA igre pa nije obavezno neko ludacko osvezavanje od 165hz i vise?

HP 24ix ima dosta nizak max brighness, zaobišao bih ako si u dobro osvetljenoj sobi, inače je dobar
LG je dobar ali ima samo tilt.
Ima i AOC 24G2SPAE ili Asus VG249Q1A koji nisu loši ali opet samo tilt i svetlina između LG i HP.
Gigabyte G24F 2 ima ljudski nosač ali možda za nijansu slabiji odziv od prethodnih, ima par testova na YT
Za 21-22000 ima AOC 24G2SPU sa dobrim nosačem...
Da dodam: Philips 24M1N3200ZA/00 nije loš izbor, mislim da ima LG displej ali nisam siguran, i ima pristojan nosač...

Poslednja izmena:
@jurodivi
Na 80% mi je brightness ne primecujem da je slab, mada sam pre ovoga imao monitor star 7-8 god. pa nemam ni sa cime da uporedim. IPS glow mi smeta kad su ugasena svetla nocu tako da ako je neko navikao da igra u mraku ne bih preporucio.

HP 24ix ima dosta nizak max brighness, zaobišao bih ako si u dobro osvetljenoj sobi, inače je dobar
LG je dobar ali ima samo tilt.
Ima i AOC 24G2SPAE ili Asus VG249Q1A koji nisu loši ali opet samo tilt i svetlina između LG i HP.
Gigabyte G24F 2 ima ljudski nosač ali možda za nijansu slabiji odziv od prethodnih, ima par testova na YT
Za 21-22000 ima AOC 24G2SPU sa dobrim nosačem...
Da dodam: Philips 24M1N3200ZA/00 nije loš izbor, mislim da ima LG displej ali nisam siguran, i ima pristojan nosač...
Pa na papiru su svi vrlo slicni, verovatno cu taj Gigabyte ili AOC, valjda ne mogu mnogo da pogresim.

Dahuaje firma koja se bavi security sistemima... a taj monitor je deo njihovog portfolia... pored kamera, rekordera..
Sta reci za monitor,27", VA, FullHD, 75Hz.. ako je moguce zaobidji ga

Po specifikacijama to su dva vrlo slicna monitora .. naravno prednost dajem Lenovo monitoru.
Nisi napisao koliki je budzet za monitor , a ni kakva mu je namena.

Domacinski kao i ovaj sto imam... samo ne bi voleo da me peku oci, jer ovaj sto imam je super. Ne znam kad je proizveden taj lenovo?

p.s samsung 19tica 920nw koju sam imao pre ovog je za oci bio pakao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno