Šta je novo?

monitor do 15 000 din

freerunner

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2008
Poena
301
pozdrav forumasima.... potrebna mi je pomoc oko izbora monitora...namenjen za rad u cad-u i u programima za 3d modelovanje... limit od 15 000 din...
bitno mi je da je 22'' wide....ili 21'' /ili 20 '' ako bas mora/
dvoumim se izmedju sasmunga /neke od njegovih 22'' ponuda/ i view sonic-a va2216w
zanimju me najvise vase preporuke na osnovu koriscenja nekog od ovih modela ili iskustva nekog od vasih poznanika

opcije su:

samsung 2233N /2043/2243/t200/2050/

ili view sonic 2216w ili mozda 2213w....

unapred hvala

hm uopste nisam razmisljao o LG-u....puno hvala na predlozima uzecu ih na spisak..mada mislim da cu se teska srca odreci 180 e za ovaj prvi :))

da li neko ima iskustva sa ovim samsung 2233n..meni on zapao za oko........po parametrima meni zvuci ok...a i cena je vise nego povoljna 13000??

za AOC nisam cuo...hvala na informaciji....10 000 zvuci zaista neverovatno....a gde je taj CORT??
sigurno sam pod uticajem imena....pa bi se, da ovog trentka kupujem pre odlucio za samsung..zvuci mi provereno......hmhm....jos cu problejati po netu....moguce da gresim....

saslusacu jos neki predlog ako imate.....pa podvlacim crtu do kraja nedelje..oslepecu na ovom starom CRT-u:)

Poslednja izmena:
Ja sam bacio oko na monitor LG22" LED Monitor E2240S-PN.

E sada da li je stvarno led ili nije to ne znam. Nisam pronasao

za ovaj recimo nisam nasao ni jedan komentar korisnika ili neki review po nasim forumima a izgelda zanimljivo....

kakva je razlika izmedju ovoga 2240s led i 2250 led sto je preporucio gile23 kao best buy...osim dvi ulaza......

i da li vredi dati recimo 4000 vise za LG 2240 u odnosu na maretov AOC ??

@ mare..verovatno si u pravu...al reko da ispitam do tancica pre nego sto prelomim....a i kupujem ga sad pa ko zna kad...:))

Ovaj stize sa 3 godine garancije i to po principu okrenes telefon i dodju po njega ako se nesto desi i vrate ti :)

I ja sam bio sumnjicav, ali u akciji je dokazao da zaista nije inferioran... a da ne pricamo da se po ceni 18'5" dobija full HD monitor

Kod mene u radnji (tj gde ja radim) imamo vise modela 22" monitora,medju kojima je i Samsung.Jednom iz znatizelje jer smo kolega i ja kupovali monitor poredjasmo sve monitore,od 19" do 22",nakacili na moj laptop i pustali FullHD klipove.Intresantno da se Samsung najlosije pokazao,tj,kontrast mu je bio losiji i pored dodatnih podesavanja.Da budemo jasni,nije to los monitor,ali kad poredjas monitore vidi se razlika.Tako da se kolega opredelio za AOC 2236 FullHD 22" i to jer ima USB port i zvucnike a ja za Philips 220E takodje FullHD 22" koji je po meni imao najlepse izrazene boje i u koji sad buljim i extra sam zadovoljan :)
AOC je 12.999,00 a Philips (220E i 223) 15.500,00 dinara kod nas...
Ako se odlucis za Philipsa mogu da sredim da dobijes jeftinije da se uklopi u budzet.

@drmilengele
hvalaa .....nista dok ne vidis uzivo monitor..ocu reci...pre neki dan sam u jednoj radnji video sve te 22-ojke jednu pored druge......i kao sto kazes samsung mi uopste nije delovao ubedljivo.....a aoc u istoj toj radnji je 10 900....da sam imao tada novac sigurno bi ga kupio...a pored tog AOC-a primetio sam i taj philips i ovaj BENQ
........pa dok ne legne neka kinta....te opcije su mi na umu....

@everton
da..prosto neverovatna cena za 22 monitor za dvi ulazom.........a iskren da budem prvo su mi dizajn i cena privukli paznju pa sam tek onda video da ima i dvi ulaz:)

Nemoj se zahvaljivati,tu smo da se pomazemo...
Jeste,to je bila akciona cena za AOC kao i za Philips pre nekih 2 meseca,mozda im je ostao lager,mi smo sve rasprodali za nedelju dana...

Nazad
Vrh Dno