Šta je novo?

Monitor do 100e

Novatech

Cenjen
Učlanjen(a)
29.01.2016
Poena
125
Posle 10 god aktivne upotrebe neispravnog Samsunga 943n, prodao sam ga i sada trazim novi monitor. Nezahtevan sam korisnik, monitor cu koristiti par sati dnevno, malo LoL-a i nekih tako manje zahtevnih igara i uopsteno rad u windowsu i internet. Za gledanje filmova i serija koristim Samsung tv 40". Dijagonala bi pozeljno bila 23/4 inca, mada moze da prodje i 21.5. Tih 12/13.000 din su max koji mogu da izdvojim tako da ako moze bez onih predloga dodaj 2-3.000 i dobijas najbolji monitor. Sto se tice radnji najjednostavnije bi mi bilo u ovim nasim vecim radnjama.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Devojci je potreban novi monitor, pre svega za rad sa tekstom i web browsing. Da li je bolje uzeti pominjani Lenovo (i dalje je na akciji u Tehnomaniji po ceni od 13000) ili BenQ GW2470HL (oko 14000).
Ako nađeš taj Lenovo, uzimaj, ne razmišljaj. To ti je smešna cena za IPS, jedino što je neko pomenuo da baronišu sa stanjem. Benko nema šta da traži pored njega sa svojim VA panelom..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A flicker free nije toliko bitan? Citam po ranijim temama da je Duke preporucivao samo monitore sa flicker free tehnologijom. Ne vidim da ga Lenovo ima, inace bih odmah uzeo (ukoliko ga ima na stanju).

A flicker free nije toliko bitan? Citam po ranijim temama da je Duke preporucivao samo monitore sa flicker free tehnologijom. Ne vidim da ga Lenovo ima, inace bih odmah uzeo (ukoliko ga ima na stanju).
Pričamo o IPS monitoru po strava ceni. Da li je moj ViewSonic bio flicker free pre 7 godina ili ne, veze nemam. Ne menjam ga i dalje, iako je "matora" tehnologija. Ništa mi ne flickeruje. Ne znam, vidi, pitaj Duka dal' se isplati [emoji23]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uzeo Lenova L24I-10 za 13k. Prelep monitor. Prezadovoljan slikom. Posle prastarog LG-a progledah [emoji851]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Novi Sad, imali su juce 3 na stanju. Nije ni bio izlozen, doneli iz magacina.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Vrh Dno