Šta je novo?

monitor dilema - koji sa pivot-om

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
jaoj, tft tehnologija ubija u pojam.

vlasnik sam p serije crt viewsonica i stvarno je ok monitor. sto je za dalju pricu to bitno...

imam klinca i hteo bih kao u mojoj glavi da ga postedim igrica koje ne fackaju ozvezenje i pikaju se na 65hz (probao one force drn zvrz programe i sve je to klimavo), VS je pokretljiv i moj klinac mu menja uglove gledanja pokretom malene ruke.
e sada, gledao sam u pakomu neku v seriju philipsa i OK je, 19` prija (sada razumem zene 😀 ), medjutim doji ugao je katastofalan i za mene neprihvatljiv (kao i svi TN paneli) jel klinac uglavnom gleda odozdo monitor, pa da ne bude medvedja usluga.
na poslu imamo p seriju 19` samsunga i to je stvarno wow, medjutim ne mogu da izdvojim toliku lovu (oko 400e)
jurcao sam po netu monitore sa pivot (TN) funkcijom, medjutim slaba vajda, osim nekog benq kojeg ni nema trenutno nigde, nista mudro nisma nasao.
izdvojio bih oko 250 evra i ni cent vishe. bilo kakav savet je dobrodosao pre nego obavim kupovinu.
pivot bi mi delimicno resio problem, jer moze da se tiltuje na dole. prem da i ovaj samung ima pivot ali na dole i nije neki. znaci sto bolji pivot na dole...gde i kako?

Poslednja izmena:
verovatnu cu da zagrizem samusng 173p (ako ga nedjem igde, nema ga), ali fantasticno mi je da u svakom review bilo kog monitora tacka savijanja na dole je totalno nebitna, kao da je to neka bespotrebna *****aria, a zna se da su tft monitori naslabiji iz donjeg ugla. i uopste na 1001 i jedan monitor koji sam gledao ima lepo je odradjeno postolje da bi moglo i na dole da se savije, ali jok. :crash:

http://www.extremeoverclocking.com/reviews/monitors/Samsung_173P_3.html

imam klinca i hteo bih kao u mojoj glavi da ga postedim igrica koje ne fackaju ozvezenje i pikaju se na 65hz (probao one force drn zvrz programe i sve je to klimavo),
Pa zar nismo to već rešili: 🙂 http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=122474

pivot bi mi delimicno resio problem, jer moze da se tiltuje na dole. prem da i ovaj samung ima pivot ali na dole i nije neki. znaci sto bolji pivot na dole...gde i kako?
Pivot predstavlja mogućnost prebacivanja monitora iz potrait u landscape orijentaciju, i baš i ne može sa bude "na dole".

verovatnu cu da zagrizem samusng 173p (ako ga nedjem igde, nema ga), ali fantasticno mi je da u svakom review bilo kog monitora tacka savijanja na dole je totalno nebitna, kao da je to neka bespotrebna *****aria, a zna se da su tft monitori naslabiji iz donjeg ugla. i uopste na 1001 i jedan monitor koji sam gledao ima lepo je odradjeno postolje da bi moglo i na dole da se savije, ali jok. :crash:
173p se ne pravi već dve godine, tj. od kad se pojavio 770p (a i ovaj se verovatno više ne pravi).

P.S. Možda je ipak najbolje da uzmeš neku višu stolicu za klinca. 🙂

yo banzaiii,

ma ferceralo neko vreme ali na novoj instalacije nesto nece. tj. neke oce, a neke nece. nece da mi potera sve igre na 90hz, ne znam sto?

pivot - pogresno sam se `odrazio`, bas me briga za pivot...down tiiiiiilllttt mi treba 😀

stolica - nej moze, mora da ide blago ispod stola da bi mogao da se igra.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno