Šta je novo?

Monitor 24" - pomoc oko odluke

rosta

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
620
Danima citam postove i nikako da odlucim. Opcije su:

- BenQ G2420HD
- BenQ G2420HDB
- ViewSonic VA2448-LED
- ViewSonic VX2453mh-LED

Monitor bih koristio najvise za filmove i svakodnevni rad.
Svaka pomoc je dobrodosla.
Hvala!

benq 2420hd imam i apsolutno sam zadvoljan ima analog,dvi,hdmi + izlaz za sluske 2ms gtg i 24'' a ne 23.6'' kao viewsonic
benq 2420hdb nemoj da gledas losija varijanta ovog gornjeg nema hdmi
koliko vidim izmedju ova dva viewsonica nisu full led ako je led ono na sta ciljas imaju 23.6' prvi ima 2hdmi i analogni 2ms doko drugi nema hdmi vec dvi i 5ms naravno 23,6'' moj predlog ti je benq2420hd imas ovde na forumu preko oglasa polocan sa 1.5godinom garancije za 120e definitivno best buy pozz :D
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?269002-H70-monitor-ventovi-torbice-za-dslr-i-jos-po-nesto-..

Ja imam viewsonic 2450 led i apsolutno sam zadovoljan prikazom slike i dobrim uglom gledanja.Ima stvarno dobar ugao gledanja sto je dobra stvar za gledanje filmova.Ne moras da sedis u ravni monitora da bi ti bila dobra slika.Pre ovog monitora sam imao samsung t220 i ovaj viewsonic ima dosta bolji ugao gledanja od samsunga.Najbolja varijanta ti je da odes negde gde ima dosta monitora upaljenih pa da se sam uveris u kvalitet istih i ono najbitnije da tebi odgovara.
Na primer vip house u beogradu ima veli izbor ukljucenih viewsonic-a i lg-a gde ide isti hd materijal i mozes na licu mesta da se uveris u kvalitet odredjenog modela.

Kupi onaj koji imas da pogledas, svi su ti ovi modeli maltene isti, imao sam i Benq i Viewsonic, bolji mi je bio Viewsonic ali je jako slican sa Benqom, stvar je ukusa.

Ja sam imao benq hdb ,i odlican monitor,potpuno isti kao hd model ,samo bez hd izlaza,nikakvu drugi prednost nema,i nikad ne bih dao 120 evra za polovan monitor kad nov kosta 145.

Poslednja izmena:
Lepo idi i uzmi neki model koji nije TN, ima ih i sa LED osvetljenjem. Postoje LG i DELL modeli koji imaju sasvim pristojnu cenu, nisam bas u toku sa nasim trzistem ali za njih sam siguran. Uostalom pogledaj teme na ovom forumu o tim monitorima.

Nazad
Vrh Dno