YUGOMANIAC
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.04.2007
- Poena
- 304
Koji monitor 22''wide uzeti za ovaj kes a da je ok? Gledajuci sve ove teme puko sam skroz te ovaj ovakav te ovom su boje uzas pa mrtvi pikseli itd!!! pomoc
Koji monitor 22''wide uzeti za ovaj kes a da je ok? Gledajuci sve ove teme puko sam skroz te ovaj ovakav te ovom su boje uzas pa mrtvi pikseli itd!!! pomoc
Zar ne znas da je zabranjeno preporuciti nekom samsunga na ovom forumu? To su monitori koji su jako losi i skupi, krs im je slika a korisnici koji ih pazare su glupi, prosecni Srbi (sektasi) koji se loze na fensi dizajn.
Zar ne znas da je zabranjeno preporuciti nekom samsunga na ovom forumu? To su monitori koji su jako losi i skupi, krs im je slika a korisnici koji ih pazare su glupi, prosecni Srbi (sektasi) koji se loze na fensi dizajn.
E pa sto onda trazis misljenje ljudi,ako vec u startu imas predrasude,jos uvek nema monitora 22" koji nema neki problem,najvise zahvaljujuci TN tehnologiji,tako da,ako si procitao sve ove teme,a ne znas sta da izaberes,tesko da ce ti i ovde neko pomoci,pogotovu sto ne postoji TFT monitor koji je dobar za sve,ako ima profesionalni prikaz boja, onda nije dobar za profesionalnog gamera i obrnuto,procitaj opise par modela koji se izdvajaju,zagrizi i odaberi,nema ti druge!,)Ma Samsung ne bih vise uzimao ni za zivu glavu! Videli da ljudi kupuju samsung ko ludi pa aje da pravimo skartove od monitora opet ce ici ko alva!!!
Pojavio se i LG 226WTQ-PF,ima dinamicki kontrast 5000:1,i monitor je crn,ali je ocigledno nov proizvod ,pa nema review nigde na netu!Nadam se da su ispravljene greske kod SF serije.Odlucio sam se za ASUS MW221U ili LG 226WTQ-SF!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari