Šta je novo?

Monitor 22'' od 250 do 300e

YUGOMANIAC

Slavan
Učlanjen(a)
14.04.2007
Poena
304
Koji monitor 22''wide uzeti za ovaj kes a da je ok? Gledajuci sve ove teme puko sam skroz te ovaj ovakav te ovom su boje uzas pa mrtvi pikseli itd!!! pomoc

Nema ti druge nego da citas kilometarske postove uglavnom pune prepirki i hejta i na kraju zakljucis da je najbolje da sam suzis izbor na 4-5 modela koje ces zatim opet sam uzivo pogledati i odluciti se za neki model. Ne vredi preporucivati nista jer ce se odmah javiti 10 pametnjakovica i preporuciti ti neki drugi monitor uz obaveznu opasku da je prethodno preporuceni monitor losa kupovina.
A i ovo pitanje je postavljeno nebrojeno puta, nista novo neces saznati, dakle search.

Poslednja izmena:
Zar ne znas da je zabranjeno preporuciti nekom samsunga na ovom forumu? To su monitori koji su jako losi i skupi, krs im je slika a korisnici koji ih pazare su glupi, prosecni Srbi (sektasi) koji se loze na fensi dizajn.

Koji monitor 22''wide uzeti za ovaj kes a da je ok? Gledajuci sve ove teme puko sam skroz te ovaj ovakav te ovom su boje uzas pa mrtvi pikseli itd!!! pomoc

Moj savet je da ne slusas sta prica o nekim monitorima jer ima toliko razlicitih vidjenja za jedan isti model monitora, da ne pricam o poredjenjima dva ili tri modela, kao sto sam kazes mlion prica a usput svi svoga konja hvale, nego pare u dzep i u radnju gde mozes da vidis monitore na licu mesta. Znaci negde gde je izbor veci, gde ces moci da probas bas taj sto bi kupio(misleci na nov iz kutije ne izlozeni model). Bonus bi bilo kada bi mogao da se dogovoris sa prodavcem da nosis monitor i da ga testiras dan dva. To bi ti ja preporucio jer citajuci teme o monitorima sam poludeo.
Sigurno ce se neko jos javiti da ti preporuci neke odredjene modele da napravis uzi izbor.
Drugari, nisam hteo nista lose da kazem nego sam prosao kroz sve ovo sto coveka ceka.
NHF

Zar ne znas da je zabranjeno preporuciti nekom samsunga na ovom forumu? To su monitori koji su jako losi i skupi, krs im je slika a korisnici koji ih pazare su glupi, prosecni Srbi (sektasi) koji se loze na fensi dizajn.

Ma Samsung ne bih vise uzimao ni za zivu glavu! Videli da ljudi kupuju samsung ko ludi pa aje da pravimo skartove od monitora opet ce ici ko alva!!!

Ma Samsung ne bih vise uzimao ni za zivu glavu! Videli da ljudi kupuju samsung ko ludi pa aje da pravimo skartove od monitora opet ce ici ko alva!!!
E pa sto onda trazis misljenje ljudi,ako vec u startu imas predrasude,jos uvek nema monitora 22" koji nema neki problem,najvise zahvaljujuci TN tehnologiji,tako da,ako si procitao sve ove teme,a ne znas sta da izaberes,tesko da ce ti i ovde neko pomoci,pogotovu sto ne postoji TFT monitor koji je dobar za sve,ako ima profesionalni prikaz boja, onda nije dobar za profesionalnog gamera i obrnuto,procitaj opise par modela koji se izdvajaju,zagrizi i odaberi,nema ti druge!,)

Uzmi lepo neki acer, asus ili lg 22" za okruglo 200E i nema sta da brines. Pogledaj pa uzmi koji ti se vise svidi.

asus 221mwu mislim da mu tako ide oznaka, ili pak 223bw-ali je kod svakog primerka ovog samsunga probijanje pozadinskog dosta izrazeno, pa ako ti to ne smeta...

Nazad
Vrh Dno