Šta je novo?

Periferni uređaji Monitor 200-300e

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

pagodaa

Poštovan
Učlanjen(a)
17.01.2024
Poena
50
I napokon crkao monitor...

Imao sam skoro 6 godina benq gw2780. Problemi su mu se pojavili vec nakon mesec dana koriscenja - ko da su portovi pregoreli ili nesto slicno, krenulo konstantna slika da treperi. Prvo sam mislio da je graficka, ali kada sam povezao preko displey porta bilo je okej. Do sinoc je radio ok, sve dok se kabal ne pomera. Cim ga pipnes krene da prekida 😀

Evo upravo upalio komp, krenuo da treperi, raznorazne linije i na kraju pobeleo ekran. Usrao sam se da je graficka, dok nisam skontao da je drugi monitor ok - lol.

Sorry za stori tajm, trazim preporuku za monitor do oko 200-300e, nov u nekoj od prodavnica u Rumi, Novom Sadu ili Sr. Mitrovici. Idem za par sati da kupim posto mi hitno treba, ovaj drugi je krs i nije full hd. Moze i polovan, ako ima nesto okej i u blizini.
Uglavnom najvise koristim za editovanje fotografija, slabo gejmujem.

Hvala!

Uvek ima dobrih 27'' monitora na sniženju, npr. sa 38k din. na 30-ak hiljada (Asus, AOC, Gigabyte, MSI, Xiaomi, Lenovo, Philips). Guglaj, proveri da li ti odgovaraju karakteristike i to je to.

uzeo sam dell s2725hs. nije bilo bas neki opcija. ako naletim na neki dobar deal za nesto profi uzimam, taman ce mi ovaj dell zameniti stari acer koji koristim kao drugi monitor.
ovaj mi identican kao benq. jedino sto vidim da ima neki green tint tako da se moram *****avati oko podesavanja boja.

Nazad
Vrh Dno