Šta je novo?

Hardver Monitor ~150eur

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

kosta_

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poena
330
Jel ima neko preporuku za monitor (24", full hd) tako do 150eur? Ako je nešto značajno bolje a vrlo malo iznad te cifre predložite.
Treba mi za bratanca koji je 6. razred, što će reći pretežno za igre (CS, Fortnite). Komp mu ima integrisan gpu unutar Ryzen 5600G procesora, tako da ne može da nabije neki veliki FPS ali u budućnosti možda doda grafičku.

Ja sam mislio AOC 24V2Q. Viđam i neke razne VA modele sa više Hz a ispod 20k da su...

Postoje pristojni monitori za te pare .. IPS, 75Hz , full HD... ASUS VY249he, Samsung LF24T350FHRXEN ,
malo skuplji DELLS241HN. AOC nije los model ali prelazi ti dosta 150E.
Uglavnom kupi ( u nasim prodavnicama ) online , da bi mogao da ga vratis ukoliko ima lose piksele.

AOC nije los model ali prelazi ti dosta 150E
Ne prelazi, najniža cena je 17.7k ali dao si zanimljive predloge, pogotovu taj najjeftiniji Asus. Uporediću ih malo pa se odlučiti. U našim prodavnicama planiram svakako, da.

Kada sam pominjao VA modele, konkretno sam mislio na AOC C24G2AE, ima ga za 20k. VA, 165Hz, zakrivljen 1500R (ne znam čemu to na 24") ili LG 24GQ50F-B sličnih karakteristika za 19k. Da li neki od ova dva vrede doplate?

Ja licno VA monitore izbegavam kao preporuku.. mnogima ne smeta. Najbolje je pogledati uzivo.
Ali ukoliko vec razvlacis budzet , otvori se jos malo i kupi ASUS VG249Q1R i sto se tice FullHD-a zavrsena prica ( oko 22.000,00 din)

Nazad
Vrh Dno