Šta je novo?

Hardver Monitor 144hz

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Minke93

Zapažen
Učlanjen(a)
04.10.2022
Poena
20
Pozdrav svima, dobio sam neke predloge za 144hz monitore u nekom prošlom postu i čekam Crni petak ako budu sniženi.
Uglavnom, našao sam u BC Groupu za 21000 AOC 24G2AE/BK. Mislim da je to super cena i toliko sam i planirao da dam za monitor. Zanima me kakav je monitor? U čemu je razlika sa AOC 24G2U?
I na kraju, na eponudi piše da je curved i VA, ali na sajtu piše da je IPS i da nije curved, što je super jer ja tražim IPS i 144hz. Hvala puno na pomoći!

Odlican je isto ko najstariji prvi model.

Ima dva koji su jako slicni u nazivu, pazi da ne uzmes VA, taj sto pise VA je VA i ima S u nazivu i 165Hz je. Dok je ovaj sto je IPS bez S i 144Hz. 21376 je tacna cena.

Odlican je isto ko najstariji prvi model.

Ima dva koji su jako slicni u nazivu, pazi da ne uzmes VA, taj sto pise VA je VA i ima S u nazivu i 165Hz je. Dok je ovaj sto je IPS bez S i 144Hz. 21376 je tacna cena.
Hvala puno na odgovoru. Da, 21376 je cena. Video sam da kod modela 24G2U se veliki broj ljudi žali na loš kontrast boja i da je promenjen panel za seriju iz 2020 ili 2021 godine, a ime ostalo isto pa sam pomislio da li je to slučaj i sa ovim 24G2AE/BK. Ali izgleda da nije, tako da 99% uzimam ovaj monitor. Za taj novac ne moze bolje. Hvala još jednom. :)

Nazad
Vrh Dno