Šta je novo?

moneybookers i visa internet (intesa)

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
Imam problem sa verifikacijom na moneybookers accountu.
Koristim visa internet karticu banke intesa i malo pre sam se regovao na MB.
Nakon shto sam ukucao onaj skinuti iznos kao verifikacija da bi mi se aktivirao nalog, ispalo je kao da sam ukucao pogreshan iznos i nalog mi je zamrznut za naredna 24h.

Ima li iko iskustva sa ovim, da li vama radi intezina internet kartica na MB, je li je ovo neki problem gde bi trebao da cimam ove iz banke ili jednostavno ova kartica ne radi sa MB (treba da odem u drugu banku?)

Istina je da se na Intesinom sajtu vidikoliko su navodno skinuli novca sa MB ali pravu cifru ces moci da vidis tek za 5-7 dana kada se novac proknjizi. Nemoj da pokusavas ponovo da verifikujes karticu sutra vec sacekaj da se novac proknjizi (5-7 dana) pa onda verifikuj. Ako tri puta pogresno uneses verifikaciju blokirace ti karticu tako da vise neces moci da je verifikujes. Ne vredi ni da zoves call centar u BG jer ni oni ne znaju pravu cifru. Znaci ostaje samo cekanje.

aha znachi o tome se radi. A u buduce kada prodje verifikacija, ostale transakcije ce normalno raditi a?

Pre neki dan sam podigao u Intesi 400 evra koji su mi legli preko MB. U Intesi nista ne pitaju o poreklu novca koji sam zaradio na online pokeru dok sam cuo da u jednoj banci traze pismenu izjavu o poreklu novca. Sve radi kako treba i kod povlacenja novca sa MB na karticu cekao sam tacno 5 dana. Cekanje je jedino sto zamara. Posle verifikacije kartice mozes odmah da ulozis novac na MB a dalje gde god zelis.

aha e kul onda, ja vec mislio da ovo nece raditi pa da idem u drugu banku da otvorim karticu

sljaka intesina visa internet sa mb, samo treba proci taj ***** oko verifikacije, a po mom iskustvu rade i sve ostale kod nas popularne kartice na mb, barem one koje sam ja probao, takodje primanje/slanje i withdraw novca iz/u srbije(u), prolazi i verifikacija adrese bez probleme (stigne pismo na kucnu adresu sa kodom za nekih ~7 dana) tako da je mb dosta fleksibilniji od paypal-a, barem za nase uslove.

Poslednja izmena:
@Zoro67

Intesa pita o poreklu novca ali samo za prvu transakciju koja ide preko deviznog racuna. Ja sam morao pre 2 meseca da napisem o poreklu tog novca da bi prosla proknjizenje. Posle toga mozes primati uplate iz inostranstva bez daljih pitanja.

ipak mi nije proshla verifikacija. Posle 5-6 dana kada su se proknjizile pare prikazao mi se novi iznos u intezinom online izveshtaju. Taj iznos sam ukucao i opet mi je javilo kao dam sam upisao pogreshan iznos ... s obzirom da sam 3 puta ispucao, sada treba da im lichno preko banke uplatim bilo koji iznos kako bi mogao dalje da odradim verifikaciju.

Inache, ja sam pri regovanju izabrao dolar za valutu jer mi tako vishe odgovara, ne znam da li je mozda zbog toga. Mada ne vidim zashto bi to pravilo problem, u intezinom online portalu mi prikazuje i transakcije u dolarima.

Drugu je npr. proshla verifikacija pre neki dan ali je on stavio valutu eur.

Nazad
Vrh Dno