Šta je novo?

Molim za savet

Lookeed

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
301
Postovanje,
Najpre hteo bi da vas sve pohvalim, i da kazem da se retko nalazi mesto gde su ljudi toliko upuceni i voljni da svoja znanja nesebicno podele s drugima a jedina sadisfakcija za to im je prosirenje auditorijuma koji moze uspesno iskoriscavati svoje racunare i njihove multi medijalne sadrzaje.
Slucajno sam naleteo na forum posto sam jurio neke drajvere za moj Pionir DVR-109 pa posto sam procitao par upustava i postupio po njima imao bi par pitanja:
· Posto radim u Win98se i posto sam ga abdejtovao po vasem upustvu s verzijom: Sesp.201 hteo bi da pitam kako da sacuvam ta podesavanja posle mesec dana jer na stranici s koje sam to skinuo kazu da je verzija trajal i da joj je vreme isteka 30dana? Nebi da menjam operativni sistem niti da instaliram dva sistema vec samo da zadrzim sadasnje stanje.
· Drugo pitanje je zasto moj DVR-109 neprihvata nikakav abdejt (skinuo sam i probao sve tri firmware verzije za njega) jednostavno nista se nedesava??? Dal mi postupak nevalja il postoji neki odredjeni sled radnji koji ja neispostujem il nesto sasvim trece neznam uglavnom se samo abdejt instalira na c:\ i klikom na exe fajl ikona se zaplavi, cekanj postane dugo i mucno al se nista nedesava (nevrti se pescanik) tako da sam posle neznam kojeg puta odustao….Sve to zelim da uradim jer uredjaj nece da reze niti jednu mediju vecom brzinom od 4x. Probao sam vise vrsta i tipova medija obicnin i rw ,+ il - al samo i samo 4x. Uredjaj je nov nema ni 15 dana od kada sam ga kupio ; stoji sam kao master u ide2 grani; program za rezanje je nero 6.3.13. HDD je 80gb; c particija je slobodna 8gb; memorija je sd128mb;magistrala pc100; processor je 600Mhz pun intel s 512kesa ;ploca je GB 6BXC te napominjem da sam zadovoljan s njegovim radom jer sam gledao neke p4 na 2400Mhz za koje su ljudi dali velike pare a mogu da se zakunem da rade losije nego moj komp….

🙂 🙂 🙂

Poslednja izmena od urednika:
*Odgovori:

1. Na ovom forumu je zabranjena piraterija. 😉
2. Izvoli Pioneer DVR-109 da se malo više informišeš, a najnoviji firmware se nalazi ovde:
http://www.pioneer-eur.com/eur/download.jsp?dir=/files/support/dvrup&filename=R109_FW157EU.EXE

*Info o firmware-u:
Updated!
(18/07/2005)

Firmware Upgrade Ver. 1.57
Change! Readability is improved for DVD-R and DVD-RW discs which are written using the DAO (Disc-At-Once) method.

EDIT: Ovo pitanje si trebao da postaviš u sekciji Hardware, podforum Storage... 😉

Poslednja izmena:
I Instaliraj neki noviji nero, neku 6.6.x.x verziju.
Lookeed je napisao(la):
jer sam gledao neke p4 na 2400Mhz za koje su ljudi dali velike pare a mogu da se zakunem da rade losije nego moj komp….
To je sigurno bio celeron, koji ima 4x manje cache memorije od tvog P3 🙂

Nazad
Vrh Dno