Planiram da zamenim staru Leadtek GeForce4 MX440 SE 64MB 128bit-a za neku koju bi moj komp mogao maximalno da iskoristi a masina je sledeca: Intel P4 Northwood 2.4GHz 512KB L2 Cache, ASUS P4B266, 2 X 512 DDR, WD200GB,LG L204WT. Problem je sto ploca podrzava samo AGP 4X pa ne znam koliki je to hendikep ako bi uzeo karticu od 8X (neko mi rece da bi radila ali malo sporije nego da je i ploca 8X,da li neko zna koliko je to sporije? ) Mozda neka od ovih: 6600GT ili 6800 ili mozda 7600GS do nekih 70-80e da ima DVI i TV-Out ? Do sada sam najvise igrao sa drustvom Fifu07 ,PES6,Football Manager, NBA,Half-LIfe II,C&C Generals ... koje su radile bez problema ali Fifa08 ne podrzava vise MX440 (valjda nema pixel shader 2.0) pa je doslo vreme za zamenu graficke a verovatno i napajanja
P.S. Posto nisam toliki fanatik da bi menjao ceo komp, koji me fino sluzi, da bi igrao najnovije igrice (dovoljno ce biti da radi nova Fifa,PES i eventualno C&C Tiberium Wars i sl.) bicu vam zahvalan na konstruktivnim savetima. Pozdrav !
P.S. Posto nisam toliki fanatik da bi menjao ceo komp, koji me fino sluzi, da bi igrao najnovije igrice (dovoljno ce biti da radi nova Fifa,PES i eventualno C&C Tiberium Wars i sl.) bicu vam zahvalan na konstruktivnim savetima. Pozdrav !