Šta je novo?

MOLIM!!!!!!!! za pomooooc!- page file...

crvenkapica

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
604
Masina (Win 2000prof) mi je ok radila do skoro
Odjednom mi posle svakog 'podizanja' prijavljuje da je page file premali ili ga nema. Promenila sam velicinu ali i dalje ISTO!

U cemu moze biti stvar?

HVALA!!

Evo ovako Layicki dok ne dodju gx-x & Co:

REINSTALL WIN

Ja preporucujem dizanje masine u cist DOS, rucno brisanje PAGEFILE.SYS iz roota a zatim scandisk (sve ovo moze da se odradi uz pomoc Win98 instalacionog diska).

DA...ali...

sada sam skoro uzela Duron na 2400 i problem je u tome sto neznam kao treba instalacija sys da tece u smislu - da li mi treba Detonator ili sta vec--od onog st se instalira od prvih stvari obavezno.

???

A za Voodooa pitanje: Iako ovo nije Win 98 - ja koristim taj sys fajl i uradim ovo?

HVALA! :wave:

Nema to veze sa 98-micom, spomenuo sam samo da instalacioni disk Win98 moze biti upotrebljen kao startup "disketa" sa koje mozes pokrenuti DOS.

Koliko uopste imas rama i kolika ti je velicina pagefile-a sad? I jesi sigurna da si promenila velicinu, jesi pritisnula 'set' dugme? :)
Btw plasma, jel ti svaki problem resavas sa reinstall win? Ako je tako bolje nemoj savetovati ljude...

@chivitli: Pa lepo sam naveo gore: "Evo ovako Layicki dok ne dodju gx-x & Co".

Ako je problem u PageFile-u, ja bih reinstalirao win odmah. Ne znam sta je tu toliko tesko.

:zgran:
Htedoh da ti kazem "Drz' se ti procesora", ali... :S:
Da ne spamujemo vise thread, ako hoces da nastavimo, moze na pm...

Da, Da

I ja sam za resavanje problema a ne odmah reinstal. Nema smisla ici linijom manjeg otpora.

Anaravno da sam st- ovala page file, toliko sam pismena ipak :) ;)

A koliko imas rama i koliki ti je pagefile trenutno?
I jel moze jedan ovakav screen shot? :)

Poslednja izmena:
crvenkapica je napisao(la):
I ja sam za resavanje problema a ne odmah reinstal. Nema smisla ici linijom manjeg otpora.

Anaravno da sam st- ovala page file, toliko sam pismena ipak :) ;)

xexe, reinstall uopšte nije linija manjeg otpora :S:

Mozda je kompjuter nasilno ugasen, sto je rezultovalo koruptovanim sektorima na mestu gde je PAGEFILE.SYS. Zato sam preporucio njegovo rucno brisanje, a zatim teranje skendiska koji bi to trebalo da popravi. Pagefile ce se ionako ponovo napraviti pri sledecem bootu Windowsa.

Nazad
Vrh Dno