Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Naime procitao sam u novom Svetu kompjutera test raznih web brovsera i koliko sam uvideo, a i oni sami kazu Opera je najbolja. Skino ja to sve, instalirao i radi bez problema. Medjutim imam neka pitanja. Ono sto sam prvo primetio i sto mi je zasmetalo je sledece (nadam se da cete shvatiti): kada npr u internet exploreru otvorim ovaj forum i recimo odem u sobu mali oglasi, dovoljno je samo da stavim pointer misa na neki thread i odma vidim prvih par redova sadrzaja i znam da li tu treba da idem ili ne. Kada u Operi pokusam da uradim isto, pokeze mi link do te stranice koju cu dobiti ukoliko kliknem na taj thread na kome mi je mis. Moze li iko iskusan da mi kaze postoji li neko podesavanje kojim bi mogao da dobijem text kao onaj u IE.
Jos jedna stvar koja me interesuje je da li postoji neki plug-in za Operu kojim bi mogao da vidim trenutni upload\download u samom brovseru (nesto poput DU metra integrisanog).
Zahvaljujem se svakom ko pruzi neki koristan komentar.
Jos jedna stvar koja me interesuje je da li postoji neki plug-in za Operu kojim bi mogao da vidim trenutni upload\download u samom brovseru (nesto poput DU metra integrisanog).
Zahvaljujem se svakom ko pruzi neki koristan komentar.