Šta je novo?

Molim za pomoc huawei u8500

milosh

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poena
180
Molim za pomoc društvo. Kupio sam polovan huawei u8500 u extra stanju. Sve radi normalno, sem marketa, jer postoji nalog bivseg vlasnika. Da bih izbrisao nalog trazi mi vracanje telefona na fabricka podesavanja... E sada kada to probam, telefon se zaglupi na logo huawei i tako stoji dok ne izvadim bateriju(prvi put sam ga pustio 45min)... Probao sam i onu foru zelena slusalica vol+ i power i crven slusalica vol - power i isto se desava umesto da udje u boot zaglupi se na logo huawei i tu stoji... Moj serviser mi je rekao da to odmah vracam prodavcu... Sta vi mislite ima li mu spasa? Da li moze nesto sa sd kartice da se preduzme? Hvala

I zaboravih da kažem, telefon ima aplikaciju superuser, predpostavjam da je rootovan. I moguce da je prilikom root-a nesto zeznuto?

Ako ima superuser app onda bi trebalo da je rootovan. A ako je rootovan onda bi trebalo da ima i costum recovery. Skini sa marketa reboot recovery i pokusaj da vidis dali radi. Ako radi u recovery odradi:
- wipe data / factory reset
- wipe cache
- i pod advanced wipe dalvik cache.

Ako to neobrise stari gmail nalog, potrazi ovde na forumu ima postupak kako se resiti default naloga.

Hvala druze na odgovoru. Ja sam resio problem, ako neko bude imao slicnu situaciju pomocicu mu da je resi. :)

Nazad
Vrh Dno