Šta je novo?

Molim za ocene ovog lap-topa

Slucajno sam na pakomu naso tri razlicite verzije HP 6735s!
Na sva tri modela graficka je drugacije napisana, i sad ne znam koja je razlika?!?!

1 - Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3200 (DirectX 10)
i
2 - Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3200 (do 512MB deljene sistemske memorije)
i
3 - Grafika: ATI Radeon HD 3200

to je sve ista grafika....samo su dodali 512 da privuku ljude...

Cestitam na odabiru,a na MSI-ju je prema meni da se tek dokaze,sto je Hp odavno uradio,a sto se opet ne moze reci za Fujitsu koji je ipak slabiji.Toliko iz mog iskustva.

Poslusaj moj savet Nabavi i Cool stejsn stanicu za Lap Top ona ti najvise kosta do 20e.ali drasticno smanuje temperaturu na Lap Top-u i normalno povecava trajnost Lap top kompjutera.Ja isto tako kazem kao i ostali da je bolji Lap Top HP jer sam ih imao do sada mnogo i svi su bili OK.

Slucajno sam na pakomu naso tri razlicite verzije HP 6735s!
Na sva tri modela graficka je drugacije napisana, i sad ne znam koja je razlika?!?!

1 - Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3200 (DirectX 10)
i
2 - Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3200 (do 512MB deljene sistemske memorije)
i
3 - Grafika: ATI Radeon HD 3200

Razlika moze da bude SAMO u kolicini RAM-a, procesoru i hdd-u, sve ostalo je isto.

http://www.itsvet.com/brzapretraga
(kucaj u pretragu 6735s)

hvala na infu! Ali uzecu ga ipak preko pakoma. Drug iz servisa ima saradnju sa njima tako da... i mene ce iskostati malo jeftinije nego na sajtu ;))

I ja bih do ponedeljka-utorka trebalo da odlucim da li da uzmem ovaj HP 6735s, gledao sam ga u radnji, tacno je da ostaju prsti (ne smeta mi), ali nisam ga palio, da bih video kakav je kvalitet slike, koliko se greje i kako radi vent (koliko se cuje). Citao sam temu o ovom modelu, ali je tamo koliko vidim akcenat bio bacen na probleme sa drajverima, a malo se pisalo o manama.

Ne bi bilo lose da mi neko od Vas ko ga vec poseduje u kratkim crtama napise o gorepomenutim dilemama.

Odmah da kazem, nisam preterano zahtevan korisnik, ne ocekujem cudo za te pare, do sad sam dolazio u kontakt sa nekim jeftinim Acerom, i sa 2 HP modela, cini mi se da su bili nx6110 i nx9135, Acer mi je bio najtisi, a ovaj 6110 se dosta cuo, mada je u pitanju stariji komp. Ostalo nista im nisam zamerao...

Kupio sam HP 6735s bez operativnog sistema. Vistu nisam mogao da instaliram, XP sam uspeo tako što pre instaliranja mora u biosu da se promene parametri za SATA podešavanja (treba da se odabere IDE opcija).
Imam jednu zamerku, a to je da HP 6735s nema dugme za pojačavanje i stišavanje zvuka (ili ja ne mogu da ga pronađem) ;)

Ja sam uzeo Acer 5730ZG za 47.000 i mogu reci posle nedelju dana da sam prezadovoljan. Jedine sitne zamerke idu tastaturi, posto su tasteri nekako prilicno klimavi, i desava se da zuje kad rezac zavrti malo brze dvd, mada meni to ne smeta. Necujan je, mislim da se greje normalno, tek pri jacim opterecenjima pocinje da se malo cuje vent, ali i dalje ostaje veoma tih. Sve u svemu, pun pogodak sto se mene tice. Ima e-SATA i HDMI izlaz, kamerica od 0,3 Mpx je izvanredna, graficka je 9300M GS, neintegrisana, nisam je jos testirao u igrama. Baterija drzi standardno, oko 2h.

Moja preporuka!

Poslednja izmena:
Vrh Dno