Šta je novo?

Molim vas za pomoc. Hitno!

phoboskv

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
425
Danas narucujem E4500,
GA-P35-DS3L,
Geil 2x1GB 800 Black Dragon i
HD 3870.

Posto sam skupio taman toliko kinte, i nemam vise, planiram da ostavim hard disk Maxtor 160GB star oko 3 godine, naravno PATA.

Interesuje me da li ce on moci da me sluzi prvo vreme dok ne skupim kintu za neki WD 320GB caviar? Mislim, kada sve ovo gore navedeno nakacim i krenem da igram neku zahtevniju igru, ili nesto sto opterecuje hard disk, hoce li ovaj moj hard moci to sve da izdrzi, a da ga nesto ne sprzi? 🙂

Molio bih vas jos jednom ako mozete da mi odgovorite sto pre, da znam sta da radim.

Hvala unapred!

Neće ga ništa spržiti 😀, ali će ti definitivno biti usko grlo te konfiguracije.
S obzirom da ćeš imati 2GB ram-a, što je i dalje dovoljno za sve nove igre, ne bi trebalo da imaš neka bitna usporenja u toku same igre, ali će ti učitavanja nivoa trajati duže nego što bi sa novim diskom.

Posto uzimas GA plocu, mozda dok ne uradis flash biosa neces moci koristiti pata HDD. Bila je ovde jedna tema o tome, a i sam imam GA plocu i dok nisam uradio flash sa F3 na F6 biosa nisam mogao koristiti pata HDD. Zato dok jos nisi uzeo sve to pravac Gigabyte site skini najnoviji bios za tu plocu stavi ga na floppy da imas spremno.

Evo pogledaj tu temu.

Dobrodosao na forum.

Poslednja izmena:
Hvala puno svima!

Jos jednom, hvala vam puno na brzim odgovorima!

Ulepsali ste mi dan

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno