Šta je novo?

molim vas pomognite-opasan problem

minicm

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
604
Imam sledecu konf
Chaintech 7AIA5
Athlon 1700 XP+
Gforce 4 mx 440
hdd 40 na 7200
drajveri za graficku 43.45
operativni Xp imao i 98 isti problemi
PROBLEM JE SLEDECI:
igrice restartuju komp ili blokiraju da se komp mora
mehanicki restartovati.
Usput interesuje me kako da igram Warcraft 3 preko Net-a

Molim pomoc :( :( :( :(

minicm je napisao(la):
Imam sledecu konf
Chaintech 7AIA5
Athlon 1700 XP+
Gforce 4 mx 440
hdd 40 na 7200
drajveri za graficku 43.45
operativni Xp imao i 98 isti problemi
PROBLEM JE SLEDECI:
igrice restartuju komp ili blokiraju da se komp mora
mehanicki restartovati.
Usput interesuje me kako da igram Warcraft 3 preko Net-a

Molim pomoc :( :( :( :(

Ako si menjao operativne sisteme, znaci nije u pitanju software-ski problem (valjda). Da je u pitanju napajanje, verovatno bi dolazilo do gashenja ili restartovanja kompjutera.
Ostaju kao moguci sledeci potencijalni uzrocnici.
Proveri u bios-u temperaturu procesora, i na koliko je podesen maximum za temperaturu.
Drugo, moze da bude u pitanju memorija. Probaj kako radi sa drugom memorijom.
Trece, postoji verovatnoca da je u p[itanju i graficka, mada tesko. Probaj sa drugom grafickom.
Chetvrto, nadam se da nije u pitanju to, jer je najkopmplikovanije, a to je ploca. Ako sve gore navedeno isprobas i problem i dalje ostaje, probaj sve komponente da povezes na neku drugu plocu.
Ako problem i dalje ostane, batali kompjutere i juri zeneeeeee.

Ja smatram da je bas operativni sistem upitanju. Tj neka od piratskih igrica ga je ostetila i to najverovatnije kada si hteo neku od igrica da obrises. Jedini lek je FORMAT C:.
pa ponovo instaliraj sve osim igrica.

kada neznas sta je u pitanju onda rasklopis ceo kompjuter pa ga sastavis i pri tom ocistis podnozja u koja ubadas memoriju, graficku , a isto tako i kontaktne na grafickoj, memoriji.. recimo alkoholom ili najbolje WD-om
isto proveris da li konektor od napajanja na ploci ima 100% dobar kontakt sa plocom
ako to ne upali onda najcesce mem ili ploca ili napajanje (nekeko tim redom) nisu 100% ok

Vrh Dno