SolidSnake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.09.2007
- Poena
- 304
Evo u cemu je problem! Imam Asus Ati Radeon X550GE graficku. Kada sam u Ati Catalyst Control Centre-u pokusao da podesim da dobijam sliku sa monitora na tv-u koji sam povezao preko tv-out konektora desio se problem. Sve sam podesio, medjutim slika se nije pojavljivala na tv-u, a kada sam restartovao racunar pri podizanju windowsa monitor se ugasi kao da je na stand by-u! Pokusao sam iz safe moda da obrisem i ponovo instaliram drivere i Catalyst ali nije pomoglo. Probao sam i System Restore ali ne vredi. Slika se vidi na monitoru samo kada nisu uopste instalirani driveri za graficku, cim instaliram drivere i Catalyst i restartujem racunar pri podizanju sistema monitor se ugasi i nema slike! Molim za bilo kakvu pomoc jer ne znam sta jos da pokusam? Da li sam nesto pogresno podesio u Catalyst-u i kako to da sredim kad cak i kada ga obrisem i ponovo instaliram isti problem se javlja? Ili je mozda crkla graficka? Pomagajte ako znate sta bi moglo da bude! Hvala unapred na bilo kakvoj pomoci!