Šta je novo?

molim pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
neznam gdje bi pitao, ali dobio sam film divx, ali ga mogu gledati samo na najnovijem divx plejeru 5.1 bundle, ali amo ne mogu pustiti titl, imam red ligt plejer i dosta codecaal ne mogu pustiti na njemu, film je novije generacije , hvala

probaj da skines sa net-a i instaliras npr. ffdshow (700 kb) ili DivXG400 (oko 7-8 Mb, mada za ovaj nisam siguran-meni je pustio neke filmove koje nisam mogao ni sa jednim drugim, ali sumnjam na njega da mi je sj...o Win- ne mnogo samo neke multimedijalne aplikacije).

Mislim da ti je dovoljan samo 1 DivX codec (poslednji na pr.5.1).Koliko ja znam instalacija vishe njih moze da napravi problem.Sto se plejera tiche probaj MV 2.Odlichan je nema spyweare-a u sebi cak prepoznaje cepturing kartu i ima srpski. cheers

Pa probaj u mv2 pleyeru on je po meni najbolji i nema sta da se zezas sa prevodom on sve sam radi i nikad mi nije pravio neke probleme :boom:

Samo 2 reci :d - Media Player Classic 😉

Majka za sve ostale plejere, pusta sve.

Moja preporuka je BS Player ili Rad Light -nema sta ne mozes da podesis na njim,i sto je jako bitno jako su logicni,pa ces ih za minut shvatiti.

OptiPlex je napisao(la):
Samo 2 reci :d - Media Player Classic 😉

Majka za sve ostale plejere, pusta sve.

Slazem se.

mani ffdshow je hoce da zeza.

Nabavi BSPlayer, ili ViPlay i gledaj dok se boje ne rastope.

Nazad
Vrh Dno