Šta je novo?

Molim pomoc za Nokiu 4.2

JohnAbruzzi

Poštovan
Učlanjen(a)
23.03.2018
Poena
59
Pozdrav svima, moja majka je uzela pre par dana nokiu 4.2 , sada ne znam da li je do fabrickog telefona ili moze u podesavanjima da se resi taj problem, naime kada razgovara sa nekim, i ako malo telefon pomeri gore dole, uz uvo, znate vec kako to ide, njoj se spusti, onaj slajd ili kako bih to nazvao kada prstom odozgo ka dole prevucete pa dobijete onaj meni gde je wifi, rotiranje itd... i tu joj se cesto desi da uvetom tokom razgovora povuce to i stisne od nekih dugmica,a da ne zna, sve uvetom... cudan telefon... evo danas je stisnula airplane mode kada je razgovarala i nije znala nista, prvi put koristi android... tek posle par sati ja skontao..i jos mi uvek kaze zasto mi se ovo stalno povlaci :) reko ne znam sad cu da pitam... dakle da li postoji mogucnost tokom razgovora da je pozadina skroz zakljucana? kao recimo na mom p30 lite, ja kad pricam ne mogu da povucem taj slajd

Gasi se ekran, ona ga cesto zakaci tokom pricanja iako je ugasen u pozadini pomeri onaj slajd za spustanje gde je wfi i ostalo, pa pritisne nesto, pa ne zna ni sta je pritisnula ni kako da iskljuci pa zove mene, kazme kod mene na p30 lite u toku razgovora pozadina je zakljucna, ja sam to pre koji dan isprobavao, nazovem kevu, javi se, ja smaknem telefon sa uveta i pokusam rukom da povucem sa gore na dole slajd, ne mogu da povucem u toku razgovora sto je dobro, a ona moze, e to da li postoji sansa da u podesavanjima negde iskljucim ili je takav fabricki telefon?

Ako se ekran gasi, ne može išta da se pritisne.

Jednostavno mora da se navikne da telefon drzi uz uvo i obraz.

Moji roditelji su stare telefone drzali tako da je slusalica na uvetu a mikrofon na suprotnoj strani od glave, pa kad su dobili smartphone to je smesno izgledalo, ekran tokom razgovora stalno upaljen, ili se pali i gasi.

Sa vremenom su se navikli ali i dalje gledam ih dok razgovaraju, krenu dobro, telefon uz obraz i uvo, ugasen ekran i onda nesvesno krenu donju stranu ekrana da odlepljiju od glave a onda krene i gornja i krece ekran da se pali, i ne samo oni u busu vidim dosta klinaca koji ne drzi telefon kako treba i onda se desava light show na ekranu.

Jednostavno mora da se navikne da telefon drzi uz uvo i obraz.

Moji roditelji su stare telefone drzali tako da je slusalica na uvetu a mikrofon na suprotnoj strani od glave, pa kad su dobili smartphone to je smesno izgledalo, ekran tokom razgovora stalno upaljen, ili se pali i gasi.

Sa vremenom su se navikli ali i dalje gledam ih dok razgovaraju, krenu dobro, telefon uz obraz i uvo, ugasen ekran i onda nesvesno krenu donju stranu ekrana da odlepljiju od glave a onda krene i gornja i krece ekran da se pali, i ne samo oni u busu vidim dosta klinaca koji ne drzi telefon kako treba i onda se desava light show na ekranu.

haha bukvalno ista prica, ok hvala vam svima :)

Nazad
Vrh Dno