Šta je novo?

Molba za savet

zlocko

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
301
Namerio sam se na kupovinu digitalnog fotoaparata. Posto ih nisam koristio do sada definitivno nemam iskustva sa njima. Cuo sam neka misljenja da je HP PhotoSmart M307 sasvim zadovoljavajuci izbor. Definitivno nisam neko ko se profesionalno bavi fotografijom a aparat mi treba za obicne amaterske slike danju, sto je moguce kvalitetnije slike nocu, zadovoljila bi me rezolucija 1600x1200, opticki zum 3x, lako povezivanje sa racunarom, mogucnost video zapisa... nisam bas neko ko "tera mak na konac". Zeleo bih da cujem neko misljenje o ovom fotoaparatu.HP PhotoSmart M307
Hvala

HP PhotoSmart M307 je aparat od 3.2 MP sto je odgovara rezoluciji 2080 x 1544 piksela...ne znam koja mu je trenutna cena kod nas, ali sve zavisi od tvoji potreba i zelja, kazes da hoces aparat koji pristojno slika i u nocnim uslovima...nemam pojma iskreno nisam koristio ovaj aparat ali evo jednog review-a ( jednog njegovog dela )...

DigiCamReview :

"This is where the camera is let down - the images have quite dull colour and lack contrast. Images also suffer from quite high noise levels even on sunny days. Detail can be quite good, with fairly sharp images assuming lighting conditions are good. There seems to be a higher amount of purple fringing than normal. There is a fairly poor range of image sizes and compression options. The macro mode is average. The flash didn't cause problems when the subject was close. Auto white balance and metering seemed to be okay. The movie mode is better than average, at 30fps with sound. When inside, the camera does an okay job of focusing, the flash is fairly decent, but images do suffer from noise, and low contrast.'"

kazem, sve zavisi od tvojih potreba i zelja :wave:

Hvala na odgovorima

Hvala svima na odgovorima.
Da, radi se u sumi od 150 do 200 eura. E sad u igri su se pojavila jos dva aparata:
Canon A400
Nikon CoolPix 2200
mada kada sam pogledao http://www.bm.dzaba.com/ zaista sam u velikoj nedoumici. Neki minimum mojih potreba sam vec nabrojao... trazim i dalje. :type:

Nazad
Vrh Dno