Šta je novo?

molba svi pogledajte

i od mene:

Thank you
You have successfully nominated:
James Grcic

srecno..............

i od mene...
pa nek mu je sa srecom...

Evo jedan glas samo zbog tebe, uvek si davao ljubazne i skromne poruke :p

Glasao i ja

Eto ako vec svi glasaju, sta sam mogao nego da dam i moj glas, mada gledajuci pobednike zadnje 4 godine, tesko da ce belac pobediti.
A zauzvrat...pa mogao bi mr.Grcic da me zaposli u kompaniji kojoj radi.:D

e a cure samo napadaju, ja taman pomislio da sam neodoljiv i ****ga morao da se vrnem, a u firmi sa oces, spanjolke indijke crnkinje holandjanke, ma Jugoslavija u malom.

Eto i meni 5$ :D :d

@duksa

jos jedan glas za ortaka

Ajde javi se za onaj hard da ga otvoris ili popravis i uzmes za sebe uz simbolicnu nadoknadu :bottle: . Mojne da te mrzi posto smo u kraju :D

Evo i jos jedan glas(ic)....
Ali ona prica za proviziju za ribe mi se cini privlacnijom idejom nego ovih 5$... :eyebrows: :D

aj kad su svi sto nebi i ja
racun na koji ces da uplatih pet dolara ces dobiti na PM:D :d ,)

Poslednja izmena:
Glasao...

e momci da ne radite ovo samo zbog para jos bi pomislio da smo slozni ;)
alal vam vera prijatno sam iznenadjen.
A za diskove ajte na pm jer vas ne znam po nicku.
Hvala

+1!
:wave:

Poslednja izmena:
uklikto ga i ja :)
Da napravimo kriticnu masu kad je vec krenulo :d

I ja glasah... Srećno! :wave:

sto da ne :)

da dam jos malo zanimljivih pojedinosti, spakovali se mi is firme idemo u Kejp Town da mi pokazu D Planinu ( table mountain ) i sad i tamo opet srba kolko oces.
Izasli mi i baja ide i pozdravlja se sa ovim Dzejmsom i , Hi Hi okrece se meni i kaze zdravo Dzimi ovaj Rade , Rade mi je ime al me svi zovu Dzimi :wall: :wall: :wall: :wall:
Reko zdravo ja sam Nikola, duksa me zovu :guitar:

glasao i ja

+6$ sa pdv, legalno
Nije nego je 5,90$ PDV je 18%, a carina ? :wall: ne placa se carina na vrednost manju od 20$, smanjuj carinu min. iznos za carinu na 5$ :D
Kliknuto pa neka nas pobedi, a sada cu da prosledim sadrzaj ove teme ITwebu pa cemo da vidimo. :p :D

Poslednja izmena:
Ajde James kad se obogatis seti se ko ti je pomogao... :)

Nije nego je 5,90$ PDV je 18%, a carina ? :wall: ne placa se carina na vrednost manju od 20$, smanjuj carinu min. iznos za carinu na 5$ :D
Kliknuto pa neka nas pobedi, a sada cu da prosledim sadrzaj ove teme ITwebu pa cemo da vidimo. :p :D

Ako je klik 5$ bruto, onda je neto ~4,23$, ja se ne bunim :D

Nazad
Vrh Dno