- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
Marti Misterija je napisao(la):Evo sta sam zatekao pre neki dan na oglasnoj tabli kucnog saveta u mojoj zgradi. Znam da je totalni off off off topic ali samo par dana nek stoji da ljudi skinu fotku i posalju je dalje, tako da molim admine i modove da budu uvidjajni!
Marti Misterija je napisao(la):Evo sta sam zatekao pre neki dan na oglasnoj tabli kucnog saveta u mojoj zgradi. Znam da je totalni off off off topic ali samo par dana nek stoji da ljudi skinu fotku i posalju je dalje, tako da molim admine i modove da budu uvidjajni!
:wall: :wall: tjuti!!Highl1 je napisao(la):au marti gde ti zivis![]()
Nema to bas nikakve veze :bottle:Highl1 je napisao(la):au marti gde ti zivis![]()
Mislis, niko ti nije povracao po glavi?mikac79 je napisao(la):Ja sam u istu ulicu, samo malo uzbrdo, dolazio godinama ali su civilizovani ljudi izgleda![]()
Sasa je napisao(la):E kakva si vuna, zemunac a ne znas ni ophodjenje sa frizerom:
Ide ovako:
"Pazi. Goree... trojka.
Sa strane na keca.
A pozadi pazi da ti ne bi jebo mater!"
Pozdrav!
driver je napisao(la):Ovde sve najgore vune zemunci![]()
driver je napisao(la):Ajde Uzelac shto nije zemunac, ali ja vishe lichim na zemunca od tebe![]()
Mali HoBiT je napisao(la):evo jos jednog, blago izmenjenog vica:
Kako zemunac uspavljuje Saleta?
---> Znaci Spavas! :d![]()
Pozdrav!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari