Šta je novo?

Moj Telenor

mileagainst

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2007
Poena
301
Verovatno znate za ovaj portal za sve Telenor korisnike. Ja sam na postpaidu od maja, a pre toga sam bio na prepaidu. Pokusavao sam da se registrujem na taj portal i nikako mi ne ide! Postoji objasnjenje na sajtu telenora, ja sve doslovce pratio i nista! Odgovara mi da koristim nepostojecu komandu iako sam sigurno koristio ispravnu komandu (konkretno IWWW). Odem ja do poslovnice, posaljem sms za registraciju zajedno sa njihovim covekom iz poslovnice i opet isto. Daju mi oni mob da zovem CALL CENTAR, i otprilike sumi objasnili da je to samo trenutno preopterecenje i da pokusam kasnije i da cu uspeti! I eto, naravno da nisam uspeo da se registrujem ni kasnije. I sta ja sad da radim? Ima li neko ideju?

Keep trying!;)

Ne, koristim Samsung, koji sam bas kupio preko telenora, kad sam se prebacio sa prepaida na postpaid.

Probaj da staviš karticu u neki drugi telefon, da vidiš kako će tamo da se ponaša ...

Oce nekada da se ponasa cudno, mada meni uglavnom radi.
Najbolje je da odes licno u korisnicki servis i da vidis da ti nameste na licu mesta !!!

Pazi sad, stavio karticu u drugi telefon i odma' radi! Da ne veruje chovek! A taj mobilni sam kupio kod njih!

Mda ... aplikacija koja parsira tekst SMS poruke poslat na broj 98XX se ne snalazi sa hederima koje šalju Smećens i Samsung telefoni ... to nema veze sa telefonom, već sa SWom koji obrađuje zahteve.

To je problem još od vremena MOBTEL-a, ali kao što vidiš, dešava se samo ponekad i samo ponekom telefonu, tako da se ne verovatno ne smatra za "business critical".

Ajd' uzdravlje!

Poslednja izmena:
Više ljubitelj, nego poznavalac, a Bože zdravlja - biće i to ...

Posao kojim se bavim "naslanja" se na sve moguće mobilne uređaje, pa i na mobilne telefone (od pre ~godinu dana, sve više i više ...), imao sam priliku da se upoznam (i trudim se da održim kontakt) sa ljudima iz te branše, a znaš kako kažu - nije bitno šta znaš, bitno je koga znaš! ;)

Ja ne znam ništa, al' uvek imam koga da pitam ... :D

Catch 22 je bio sarkastičan, ako nisi primetio. :D

Phah ... možda i jeste ... Čovek je pitao za rešenje problema, ja sam mu pomogao. Jel' to OK? Ovaj forum valjda i služi za to? Sve iza toga je manje bitno ... ;)

Nazad
Vrh Dno